Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Websites laten maken

Website laten maken? Web-Lease helpt je graag verder. Neem contact op of bekijk de pakketten.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil jij professionele, eigentijdse en gepersonaliseerde websites laten maken, maar zit je niet te wachten op hoge kosten? Web-Lease biedt goedkoop en professioneel webdesign dat goed vindbaar is. Tegenwoordig is het namelijk bijna onmisbaar om een website of webshop te hebben en goed vindbaar te zijn voor jouw doelgroep. Bij het laten maken van websites is het belangrijk om te letten op het onderhoud en de aanpasmogelijkheden. Wanneer jouw websites namelijk niet worden onderhouden, zullen ze na een bepaalde tijd verouderen en uiteindelijk niet meer goed functioneren. Dat is uiteraard jammer, want een website verdien je als het goed is op de lange termijn terug. Daarnaast kan het zijn dat jouw wensen voor je website na verloop van tijd veranderen. Zo kan de wens tot uitbreiding opkomen. 

Wanneer je een website least via een maandabonnement, voorkom je onderhoudsproblemen en is er altijd en overal aanpasmogelijkheid. Daarnaast is het altijd duidelijk wat de lasten zijn voor je websites bij Web-Lease, aangezien we alle kosten in één abonnement hebben verwerkt en er geen onverwachte kosten zullen komen. Websites laten maken bij Web-Lease is dus zeer voordelig voor allerlei doeleinden. We hebben hiermee echter nog niet alles gezegd!

Websites laten maken voordelen Web-Lease

Naast de regelmatige onderhoud en aanpasmogelijkheid die je bij Web-Lease geniet, zorgen wij er ook voor dat onze websites snelle laadtijden hebben. Ze worden namelijk beheerd in eigen beheer, op het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Zo kunnen externe systemen geen invloed op de laadtjid van onze websites uitoefenen. De snelle laadtijd brengt met zich mee dat het boucepercentage - aantal bezoekers dat na één bezoek direct terug klikt - omlaag. Daarnaast zorgt het voor betere vindbaarheid, omdat Google snelle websites hoger in de zoekresultaten plaatst. 

Een ander voordeel van Web-Lease is de goede vindbaarheid van jouw websites. Naast de snelle laadtijden, zorgen ook de andere SEO (Search Engine Optimization) gerelateerde technieken voor betere vindbaarheid online. Zo werken we met geoptimaliseerde linkbuilding, speelt verdere technische optimalisatie een rol en is ook het schrijven van SEO teksten belangrijk. 

Een ander voordeel van Web-Lease is dat we veel mogelijkheden hebben met betrekking tot extra programma's. Zo maken we gebruik van Web-Ranking en bieden we een betalingssysteem en een reserveringssysteem aan. Verder kun je kiezen voor Web-Registration, Exchange Online en Office 365.

Websites laten maken kosten Web-Lease

De kosten voor websites laten maken bij Web-Lease hangen af van jouw wensen en eisen. We hebben allerlei verschillende pakketten samengesteld voor websites en webshops, die elk hun eigen mogelijkheden en prijskaartje hebben. Of je nu een onepage website wilt met een online visitekaartje voor jouw onderneming of een uitgebreide webshop waarop al jouw producten staan en waarvoor je SEO teksten laat schrijven, het is allemaal mogelijk bij Web-Lease. Maar uiteraard ben je bij websites laten maken voor de eerste optie goedkoper uit dan voor de tweede. De prijzen van Web-Lease zijn vast, waardoor het voor jou altijd duidelijk is wat je lasten zijn. Er komen geen onverwachte kosten bij het laten maken van websites bij Web-Lease. 

Heb je vragen over het laten maken van websites bij Web-Lease of wil je graag advies ontvangen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Wij staan graag voor jou klaar bij het websites laten maken. Web-Lease levert voordelig professioneel en uniek webdesign!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.