Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website vindbaarheid

Is je website slecht, of niet vindbaar? Web-Lease verzorgt je SEO zodat je wel vindbaar wordt in de organische resultaten van Google. Verhoog je conversie en neem contact op.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil jij graag jouw website vindbaarheid verbeteren, zodat meer mensen van jouw diensten weten en ze gebruiken? Web-Lease helpt je graag bij het verbeteren van je website vindbaarheid via één van onze pakketten. Web-Lease biedt verschillende pakketten aan, met betrekking tot websites, webshops en SEO. In de websites en webshops van Web-Lease zit al standaard snelle laadtijd verwerkt, die ervoor zorgt dat jouw website een goede vindbaarheid heeft. Er zijn echter nog meer SEO-technieken die toegepast kunnen worden.

Website vindbaarheid SEO 

Jouw website vindbaarheid kan verbeterd worden met behulp van SEO, dat staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands betekent dit: zoekmachineoptimalisatie. Onder andere snelle laadtijd werkt mee aan deze optimalisatie. Deze techniek is, zoals hierboven al vermeld, standaard inbegrepen in de Web-Lease websites en webshops. Op deze manier hebben de websites en webshops van Web-Lease een goede basis voor website vindbaarheid.

Een andere SEO-techniek is het schrijven van SEO-teksten. Het houdt in dat je de zoektermen die je doelgroep gebruikt verwerkt op je pagina's. Google ziet deze zoektermen vervolgens op jouw pagina en zal jouw pagina hoger zetten op de zoekresultatenlijst wanneer er op deze term gezocht wordt. Zo wordt jouw website vindbaarheid verbeterd! Maar enkel deze SEO-techniek is niet voldoende, het is van belang de verschillende technieken te combineren voor een optimaal resultaat. Zo wordt jouw website vindbaarheid verbeterd met snelle laadtijd, goede SEO-teksten en ook juiste linkbuilding. Dat houdt in dat je een soort vangnet creëert van andere websites die links hebben naar jouw website. 

Website vindbaarheid Web-Lease pakket

Wij bieden SEO aan in verschillende pakketten, met het doel om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren en jouw onderneming online op de kaart te zetten. Eén pakket bestaat uit het programma Web-Ranking, dat je helpt bij het vinden van de juiste zoektermen en het analyseren van statistieken en concurrenten. De andere pakketten houden voornamelijk in dat onze SEO-experts voor jou aan de gang gaan met het verbeteren van jouw website vindbaarheid. Deze pakketten zijn onderverdeeld op basis van SEO-uren. Zeker voor drukke ondernemers zijn deze laatste pakketten zeer voordelig. 

Website vindbaarheid contact

Zorg ervoor dat je gebruik maakt van de SEO-pakketten die Web-Lease aanbiedt en realiseer een betere website vindbaarheid voor jouw onderneming! Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden van Web-Lease of benieuwd bent naar wat wij concreet voor jou te betekenen hebben, neem dan zeker contact met ons op via één van onze contactmogelijkheden. We helpen je graag verder op weg naar een betere website vindbaarheid!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.