Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website SEO

SEO (of Search Engine Optimization) op je website toepassen om gevonden te worden? We helpen je graag verder!

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil jij graag dat jouw website SEO verbeterd wordt of direct optimaal geregeld, zodat jij en je onderneming hiervan kunnen profiteren? Web-Lease zorgt voor de beste website SEO en biedt hiervoor verschillende pakketten aan. Zorg ervoor dat jouw website vindbaar wordt en je hoger in Google komt met behulp van de beste en voordeligste technieken. 

Website SEO mogelijkheden

De mogelijkheden voor jouw website SEO bij Web-Lease zijn vele. Web-Lease biedt verschillende pakketten aan die betrekking hebben op website SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie betekent. Het houdt in dat je je website op verschillende manieren verbetert wat betreft de positie in de Google zoekmachine. 

SEO-technieken zijn juiste linkbuilding, technische optimalisatie en het schrijven van SEO-teksten. De websites en webshops van Web-Lease zijn ontwikkeld in eigen beheer, via het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Hierdoor zijn ze technisch geoptimaliseerd en profiteren ze van snelle laadtijden. Snelle laadtijden komt jouw website SEO ten goede, aangezien Google websites met snelle laadtijden hoger in de zoekresultaten plaatst. 

Website SEO verbeteren

Technische optimalisatie is echter niet de enige techniek die zorgt voor jouw website SEO. Je website SEO hangt van nog meer dingen af, die samen zorgen voor een optimaal resultaat en eigenlijk niet zonder elkaar kunnen. Zo is het toepassen van linkbuilding ook een effectieve manier om website SEO toe te passen. Linkbuilding houdt in dat je een soort vangnet creëert door links naar jouw website op andere websites te plaatsen. 

Linkbuilding is echter meer een stap voor later, wanneer je al voldoende website pagina's met SEO tekst heb geschreven. Wanneer je jouw website SEO gaat verbeteren, is het dus als eerste van belang dat je juiste SEO teksten op je pagina's schrijft. Het schrijven van SEO teksten houdt eigenlijk in dat je een bepaalde zoekterm die jouw doelgroep vaak gebruikt, zoveel mogelijk verwerkt in jouw tekst en op deze manier jouw website SEO verbetert. Google zal jouw website namelijk hoger plaatsen wanneer iemand in het vervolg de zoekterm zal gebruiken. 

Website SEO pakket

Jouw website SEO wordt bij Web-Lease verzorgd aan de hand van een pakket dat jij uitkiest voor jouw website. Web-Lease heeft verschillende pakketten samengesteld, die elk hun eigen mogelijkheden en prijskaartje hebben. Het eerste pakket bestaat uit het programma Web-Ranking, dat je helpt bij het analyseren van zoekgedrag, statistiek weergeeft met betrekking tot SEO en jou helpt door nog veel meer informatie te verschaffen over zoekwoorden en jouw website SEO. De andere pakketten bevatten ook o.a. SEO uren, wat dus betekent dat onze SEO experts hierbij voor jou aan de slag gaan met jouw website SEO. Kijk voor alle informatie over jouw website SEO pakket bij de informatie die je kunt vinden via de knop hieronder. 

Website SEO contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Web-Lease website SEO of wil je meer weten over wat wij concreet kunnen betekenen voor jou? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via één van de contactmogelijkheden, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.