Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website restaurant

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Website restaurant

Wil jij een website maken voor jouw restaurant? Web-Lease heeft de beste ingrediënten in huis voor jouw website. Jouw website voor je restaurant is bij ons goed vindbaar, profiteert van de laatste updates en heeft een professionele uitstraling. Daarnaast is je website altijd en overal aanpasbaar naar wens en is hij grafisch en technisch altijd op orde. Hieronder kun je alle informatie vinden over een website voor jouw restaurant bij Web-Lease. Kijk voor een impressie van websites die wij eerder hebben gebouwd voor restaurants in ons portfolio.

Website restaurant Web-Lease

Goed vindbare website restaurant

Zorg voor een goed vindbare website voor jouw restaurant. Het is heel belangrijk dat jouw doelgroep in je omgeving je online makkelijk kan vinden. Alleen zo kun je optimaal van je website profiteren. Web-Lease biedt websites met de beste SEO technieken, waardoor het voor jou heel makkelijk wordt om dat op orde te hebben en te optimaliseren. Wanneer je nog een extra programma wilt gebruiken om je SEO nog verder te optimaliseren, kun je kiezen voor een account op Web-Ranking

Juiste inhoud voor jouw website restaurant

Naast de goede vindbaarheid van je website, is de juiste inhoud van je website van belang. Wanneer mensen je namelijk kunnen vinden, maar je geen nuttige informatie kunt presenteren, heb je nog niets aan je website. Je kunt bij Web-Lease, via jouw eigen account in ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock, zelf de inhoud van je website aanpassen, wanneer je maar wilt. Presenteer jouw menukaart en restaurant op je website, zodat bezoekers weten waar ze aan toe zijn en een sfeerimpressie krijgen. Verwerk een reserveringssysteem in je website, waarmee gasten makkelijk van te voren kunnen reserveren. 

Aanpasbare en up-to-date website restaurant 

Naast de bovenstaande voordelen van Web-Lease, hebben wij jou nog veel meer te bieden. Zo kun jij je pakket, dat je bij ons gekozen hebt, alitjd aanpassen naar wens. Hierdoor zit je nooit vast aan één ontwerp en weet je zeker dat jouw website naar wens is én blijft. Ook kun je, zoals hierboven genoemd, altijd wanneer je maar wilt de inhoud van de pagina's op de website van jouw restaurant aanpassen via je eigen account in ons CMS. 

Wanneer je website eenmaal gemaakt is, is het ook heel belangrijk deze te onderhouden. Een website kost nu eenmaal tijd en geld. Web-Lease zorgt ervoor dat jouw website altijd up-to-date is, doordat we in ieder geval elke maand en soms vaker updates doorvoeren voor ons CMS en voor de verschillende thema's. Zo is de website van je restaurant altijd grafisch en technisch in orde. 

Kosten website restaurant maken

Zoals hierboven al even kort genoemd, kies je een pakket bij Web-Lease. Je betaalt hiervoor een laag, vast bedrag per maand. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Wij bieden verschillende pakketten aan met elk hun eigen prijs. De mogelijkheden die je krijgt, verschillen dan ook per pakket. Bepaal jouw wensen- en eisenlijstje en je budget en stel aan de hand daarvan jouw pakket samen. Je hebt jouw restaurant website al vanaf €29,95! Als je vragen hebt over de mogelijkheden of een andere vraag, neem dan zeker contact op. Wij zullen je zo snel mogelijk verder helpen! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.