Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website promotie

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Website promotie

Ben je op zoek naar nieuwe klanten of wil je jouw website populairder maken op Google? Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres om jouw website en bedrijf beter in de spotlights te zetten. Ook zijn wij er voor je om jouw klanttevredenheid te verhogen en daarmee jouw omzet te vergroten. 

Website promotie Web-Lease

SEO - Door onze SEO specialisten in te zetten en de juiste technieken toe te passen, verbeter jij de positie van de pagina's van jouw website op Google en ben je beter vindbaar voor jouw (potentiƫle) klanten. Hierdoor bereik je een groter publiek en vergroot je indirect het succes van je onderneming.

Customer Relationship Management - Web-Lease biedt aan jou als onderneming het programma CRM aan. Hiermee verhoog je de klanttevredenheid en je omzet. Doordat je in dit programma makkelijk allerlei informatie over je klanten bijhoudt, kun je namelijk persoonlijk en gericht advies aan je klanten geven.

Standaard Web-Lease websitevoordelen - Updates, social media, SEO, 100% responsive - Wij updaten jouw website regelmatig en verversen samen de inhoud, zodat Google jouw website blijft zien en op zijn lijst blijft zetten. Daarnaast wordt jouw website gekoppeld aan je social media kanalen. Dit in combinatie met toegepaste SEO technieken, zorgt ervoor dat jouw website optimaal gepromoot wordt. Ook is jouw website gemaakt met responsive webdesign, wat inhoudt dat deze dus op alle apparaten op de juiste schaal wordt geladen.

Drukwerk en design - Web-Lease biedt naast het bouwen en onderhouden van professionele websites ook drukwerk- en designmogelijkheden. Wij helpen je graag met het ontwerpen van je logo, je huisstijl, je flyers of noem maar op en we drukken jouw drukwerk graag voor je.

Web-Lease website promotie

Met de website promotie van Web-Lease maak jij jouw website online vindbaar en zorg je ervoor dat je online een aantrekkelijk en representatief plaatje neerzet. Stel samen met ons jouw plan op voor het bouwen en promoten van je website! Neem contact met ons op via e-mail of telefoon, of gewoon via het contactformulier. Web-Lease zorgt voor de technische en grafische vormgeving van je website en maakt deze winstgevend! 

 

 

 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.