HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Website maken kosten

Wat kost het om een website te laten maken? Deze vraag zie je steeds vaker terugkomen. We leggen jou graag uit wat de kosten zijn bij website maken. Een website is tegenwoordig onmisbaar voor een ondernemer. Om mensen effectief te bereiken, zal het niet makkeljk zijn om onder een website uit te komen. Een website brengt vaak veel zorg en onderhoud met zich mee en het is ook zeker niet gratis om jouw plekje te bemachtigen op het web. Maar het feit dat een website tijd en geld kost, betekent niet dat een website het niet waard is om te maken! Juist via een website trek je veel potentiële klanten, omdat internet tegenwoordig zeer toegankelijk is voor een groot gedeelte van de wereldbevolking. Wanneer je ook nog de juiste technieken toepast bij zoekmachines, zijn de kosten voor het maken van een website het zeker waard.

Website maken kosten

Er zijn verschillende kosten bij het maken van een website. Hieronder worden er een aantal uitgewerkt, namelijk tijd, geld en kennis. Deze drie zijn de grootste kosten bij het maken van een website. Het is belangrijk over deze kosten goed na te denken en de mogelijkheden te overwegen.

Website maken geld

Ten eerste kost een website geld, omdat er een domeinnaam gekocht moet worden. Ook de webhosting kost geld.Daarnaast is het onderhoud van een website ook van groot belang, wil je jouw website niet laten verouderen. Ook is het handig om jouw persoonlijke wensen en eisen te verwerken in je website en deze te kunnen aanpassen wanneer je dat wilt. Als laatste willen bedrijven, als je het maken van jouw website tenminste uitbesteedt, wel wat aan jou verdienen. Voor hen is het namelijk ook niet zomaar geregeld om een website te maken. Dat brengt ons bij het tweede punt: de tijd.

Website maken tijd

Een website maken kost ook erg veel tijd. Het is weliswaar zo dat hoe meer technische kennis je bezit, hoe makkelijker je een website zult maken. Toch kost het ook vakmensen veel tijd om een website te maken, omdat de codes en teksten geschreven moeten worden. Alle technische en grafische details moet kloppen. Daarnaast gaat er ook tijd zitten in het onderhouden van de websites, namelijk in de updates die uitgevoerd moeten worden, in het bijhouden van de inhoud van de website, etc. 

Website maken kennis

Wanneer je dit allemaal zelf zou doen en je hebt de benodigde technische kennis, kost het al veel tijd. Dan kun je ook wel bedenken dat het nog veel meer tijd kost wanneer je dit allemaal moet doen zonder de technische kennis al te hebben. De opleiding die je dan wellicht nodig hebt, kost tijd en geld. Het daadwerkelijk maken en het onderhouden van de website kosten tijd en geld. Kortom: ook de kennis is een aspect van de kosten van een website. Dit is echt een stukje investering die je doet, wanneer dit de moeite waard is.

Nu zijn er wel websystemen die gratis worden aangeboden en gebruikersvriendelijk zijn, maar vaak zien we dat de kwaliteit die je ervoor terug krijgt niet erg hoog is. Terwijl professionaliteit uitstralen juist van groot belang is! Daarom zal in de praktijk blijken dat je jouw website toch het beste kunt uitbesteden aan professionals. Dit kost jouw geen tijd en kennis, maar alleen geld. En zelfs dan kun je nog kiezen voor lage kosten tegen een topkwaliteit!

Wat levert het op?

Wanneer je veel tijd en geld steekt in een website, maar hij daarna veroudert, niet professioneel genoeg blijkt of niet meer voldoet aan je wensen, is dit jammer. Dit gevaar loop je snel bij het eenmalig betalen van een groot bedrag voor je website. Daarom is het verstandig om jouw website te laten maken bij Web-Lease. Bij Web-Lease sluit je een website-abonnement af tegen een laag, vast bedrag per maand. Al jouw zorgen voor een website zijn in goede handen bij ons. Wij verzorgen de updates en zorgen ervoor dat jouw website een professionele uitstraling heeft. Daarnaast zorgen wij voor snelle laadtijd en 24/7 aanpasmogelijkheid voor jou als beheerder via ons zelfontwikkelde CMS Web-Dock. Ook zal jouw website hoog scoren in de Google zoekresultaten dankzij onder andere de toegepaste techniek van SEO. De kosten om een website te maken hangen af van jouw wensen- en eisenlijstje en je budget, maar hoe dan ook ben je voordelig uit bij Web-Lease!

Website maken kosten Web-Lease

Web-Lease biedt jou 4 verschillende pakketten aan om jouw website te maken. Of je nu gaat voor een one-page website voor jouw online visitekaartje of je geïnteresseerd bent in een grotere website voor jouw beginnende/grote onderneming, bij Web-Lease ben je aan het juiste adres! Er kan eventueel (in overleg) gecombineerd worden in pakketten, waardoor er altijd een website bij zit naar jouw wens bij ons. De kosten voor een website maken verschillen per pakket. Je hebt jouw professionele, gepersonaliseerde website al vanaf €29,95! Bedenk jouw doel met je website, je eisen en wensen en je budget en kies vandaag nog jouw website pakket! Binnen 3 werkdagen kan jouw eigen website dan al online staan.

Pakketten bekijken

Contact opnemen

Heb je een advies nodig, heb je een vraag over de informatie op onze website of een vraag over de mogelijkheden voor jouw website in combinatie met jouw wensen, eisen en budget? Bij welke vraag ook, neem contact op met ons via het contactformulier op onze website. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder. Web-Lease maakt graag een website voor jou, zodat jij geen zorgen hebt over jouw website en al je aandacht kunt richten op je onderneming! 

Neem contact op