HomeThema'sHoe werkt het?ContactAan de slag

Website leasen

Wil jij een website leasen? Web-Lease biedt enorm veel mogelijkheden aan op het gebied van websites leasen. We hebben diverse pakketten die bij iedereen passen. Ieder pakket is uitgerust met de snelste thema's en de juiste plug-ins om de perfecte website online te zetten voor een lage prijs. Je betaalt geen opzet kosten, geen groot bedrag vooraf en geen groot bedrag achteraf. In feite huur je een website voor een vast, laag bedrag.

Webshop leasen

Heb jij producten of diensten die je wilt verkopen? Mijn  uitgebreide webshop module maken wij binnen no-time een professionele webshop voor jou. Er zijn diverse pakketten. Bekijk deze pakketten hier. Wij leveren webshops tegen lage, vaste bedragen per maand. Je hoeft dus geen investering van een hoog bedrag te stoppen in een webshop. Je betaalt een laag, vast bedrag per maand en profiteert van een website die gebouwd is volgens de normen nu. Ontvang betalingen via bijvoorbeeld iDeal of op factuur.

Website per maand betalen

Je betaalt dus uw Web-Lease website of webshop per maand. Geen hoge opzetkosten, geen grote investeringen maar binnen no-time jouw website online voor een vast bedrag per maand. Door onze maandelijke updates weet je zeker dat uw website altijd bij de tijd blijft. Wees dus niet bang dat de website verjaart. Wij zullen diverse updates voor de thema's en het CMS per jaar maken.