Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website leasen

En website leasen die altijd technisch up-to-date is? Een website die tot in de eeuwigheid met je meegroeit? Lease een website bij Web-Lease en profiteer al van een professionele website vanaf € 29,95 per maand!

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

 

 

Wil jij een website leasen? Web-Lease biedt enorm veel mogelijkheden aan op het gebied van websites leasen. We hebben diverse pakketten die bij iedereen passen. Ieder pakket is uitgerust met de snelste thema's en de juiste plug-ins om de perfecte website online te zetten voor een lage prijs. Je betaalt geen opzet kosten, geen groot bedrag vooraf en geen groot bedrag achteraf. In feite huur je een website voor een vast, laag bedrag. Tegenwoordig worden veel producten geleased, zoals banken, auto's, speakers, en ga zo maar door. Waarom zou je geen website leasen? Het voordeel van een website leasen is dat je geen hoge aanschafkosten hebt en daarnaast toch van alle voordelen van een professionele website profiteert. Daarnaast is het zo dat je over het algemeen duizenden euro's betaalt als je een website laat bouwen en je website dan ook nog eens over een aantal jaar achterhaald is. Omdat wij ons website systeem qua techniek maandelijks updaten en wij op een centraal systeem werken, profiteer jij tijdens het website leasen van een website die qua techniek altijd up-to-date is!

Denk jij nu: "Ik wil een website leasen!"? Ga dan snel naar deze pagina en neem contact met ons op! Je website staat binnen 3 werkdagen online en je kunt een website al leasen vanaf € 29,95 per maand. Genoeg redenen dus om je website te leasen bij Web-Lease!

 

Geld verdienen website leasen

Heb jij producten of diensten die je wilt verkopen? Mijn uitgebreide webshop module maken wij binnen no-time een professionele webshop voor jou. Er zijn diverse pakketten. Bekijk deze pakketten hier. Wij leveren webshops tegen lage, vaste bedragen per maand. Je hoeft dus geen investering van een hoog bedrag te stoppen in een webshop. Je betaalt een laag, vast bedrag per maand en profiteert van een website die gebouwd is volgens de normen van nu. Ontvang betalingen via bijvoorbeeld iDeal of op factuur.

Per maand betalen website leasen

Je betaalt dus jouw Web-Lease website of webshop per maand. Geen hoge opzetkosten en geen grote investeringen, maar binnen no-time jouw website online voor een vast bedrag per maand. Door onze maandelijke updates weet je zeker dat jouw website altijd bij de tijd blijft. Wees dus niet bang dat de website verjaart. Wij zullen diverse updates voor de thema's en het CMS per jaar maken.

Website leasen abonnement

Stel jouw website abonnement samen bij Web-Lease! Je kunt je pakket samenstellen zoals jij dat wilt. De meeste websites zullen voldoende hebben aan een Basic pakket. Standaard zitten onze website abonnementen bomvol opties! Je kunt je website upgraden op ieder moment dat je dat wilt. Groeit jouw website? Laat je website abonnement dan meegroeien en voeg meer pagina's toe, of begin een webshop! Stel vandaag jouw website abonnement samen en ga nog binnen een week aan de slag met jouw eigen website abonnement van Web-Lease!

Webshop Leasen

Bij Web-Lease kun je ook jouw webshop leasen. Web-Lease is geoptimaliseerd voor

  • webshop
  • bestel websites
  • thuisbezorgd websites

Je ontvangt betalingen via de meest gebruikte betalingssystemen zoals IDeal, Paypal, Klarna, Apple Pay of gewoon betaling aan de deur. Of je nu auto's, electronica, kleding wilt verkopen of het bezorgen van eten aan huis wilt aanbieden? Bij Web-Lease kan het allemaal. Jij kiest via ons CMS welk systeem je wilt gebruiken en de hele website wordt er op aangepast. In het geval van eten thuisbezorgen, komt er dus een mogelijkheid om als klant een tijd aan te geven wanneer het geleverd mag worden, wordt er een minimaal bestelbedrag ingesteld, een openingstijd ingesteld en ga zo maar door.

Ook worden er automatisch facturen uitgedraaid die aangepast worden aan de stijl die je hebt geselecteerd in het CMS Web-Dock.

Aan alles is dus gedacht! Alles is mogelijk, en dit allemaal ZONDER opzet kosten of onverwachtse kosten. Jij kiest je abonnement uit en daarmee heb je iedere vrijheid. Wil je toch iets dat buiten je abonnement valt, dan kun je altijd de vorm van je abonnement aanpassen of contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.