HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Website laten maken

Wat zijn de kosten om een website te laten maken? Een website is onmisbaar tegenwoordig, wil je mensen bereiken met jouw onderneming. Daarom is het van belang op de hoogte te zijn van wat de kosten zijn van een website laten maken. Deze verschillen per onderneming. Er zijn bedrijven die eenmalig een groot bedrag, ongeveer €500 tot €1000, van je vragen, waarna ze jouw website volledig maken. Het voordeel hiervan is dat je eenmalig een bedrag uitgeeft en vervolgens geen of weinig vaste lasten hebt voor jouw website. Toch is dit niet realistisch wanneer het gaat om een website maken. Je moet er rekening mee houden dat een website altijd tijd en geld kost, omdat de hosting- , domein- en onderhoudskosten allemaal gedekt moeten worden. Websites moet je onderhouden en regelmatig updaten, zoals je een huisdier regelmatig moet verzorgen. Anders loopt je het gevaar dat jouw website veroudert. Een website onderhouden kan, zeker wanneer je daarnaast bijvoorbeeld een beginnende onderneming hebt, veel stress en zorgen opleveren. En dan is het ook nog de vraag of je de juiste kennis in huis hebt. Het is daarom vaak voordeliger en effectiever jouw website uit te besteden aan vakmensen. 

 

Veel mensen kiezen ervoor dit zo goedkoop mogelijk te doen, namelijk gratis. Er zijn een aantal contentmanagementsystemen die gratis hun websysteem aanbieden aan de wereld. Dit kan echter alsnog zorgen opleveren voor jouw website. Zo loop je het risico dat jouw website er niet professioneel uitziet, doordat er allerlei advertenties op geplaatst worden of de naam van het websysteem dat je gebruikt hebt verwerkt wordt in je URL. Je straalt dan een stukje minder professionaliteit uit richting je doelgroep, en dat is jammer.

Een website kost dus altijd tijd en geld en dat is ook niet erg, maar er zijn toch een hoop dingen die je uit handen kunt geven. Dat bespaart jou tijd en je hebt dan een professionele website. Zo regelt Web-Lease niet alleen een goed werkend CMS Web-Dock voor jou, waarvanuit pagina's, teksten, afbeeldingen, etc. toegevoegd kunnen worden aan de website, maar regelen wij ook jouw webhosting en domeinnaam. Bij Web-Lease heb jij een gepersonaliseerde, professionele website met 24/7 aanpasmogelijkheid. Doordat wij de technische kant regelen van jouw website, bespaart dit jou veel tijd. Toch kun je nog wel de inhoud en stijl van jouw website bepalen.

Alle voordelen van Web-Lease

Bij Web-Lease betaal je dus voor kwaliteit die je bij andere (gratis) ondernemers niet krijgt. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website niet veroudert, omdat wij regelmatig updates uitvoeren in ons CMS Web-Dock en voor bijvoorbeeld de verschillende website thema's waaruit gekozen kan worden door de klant. Op deze manier zorgen we voor de beste technische en grafische kwaliteit. Daarnaast zorgt Web-Lease voor een snelle laadtijd en kan er een hoge positie in de Google zoekresulaten behaald worden d.m.v. onder andere SEO technieken die verwerkt zijn in ons systeem. 

Kosten website laten maken Web-Lease 

Bij Web-Lease huur je als het ware een website. Je betaalt een laag, vast bedrag per maand waarvoor je een professionele website krijgt en je alle zorgen over jouw website uit handen geeft. De kosten om een website te laten maken bij Web-Lease hangen af van jouw wensen- en eisenlijstje en je budget. Wil je een one-page website voor online visitekaartje, dan zal je uitgave minder zijn dan wanneer je een grote website wilt voor jouw bedrijf. Web-Lease biedt je de keuze 4 verschillende pakketten. Ieder pakket heeft zijn eigen mogelijkheden, waardoor er altijd wel een pakket voor je bijzit. Je hebt bij Web-Lease jouw eigen gepersonaliseerde, professionele website al vanaf €29,95! 

Pakketten bekijken

Vragen of hulp nodig?

Heb je, nadat je alle nuttige informatie op de site gelezen hebt, vragen over de mogelijkheden of advies nodig welke website je het beste kunt kiezen bij jouw wensen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij staan altijd voor u klaar met hulp en advies, en zullen zo snel mogelijk reageren! 

Neem contact op