Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website laten maken kosten

Website laten maken door professionals? Bij Web-Lease lease je al een website voor een vaste lage prijs per maand.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil jij een website laten maken, maar weet je eigenlijk niet wat de kosten zijn en zoek je daarom naar 'website laten maken kosten'? Wij leggen je graag uit wat de verschillende opvattingen zijn over website kosten en welke mogelijkheden je hebt met betrekking tot de kosten. Ook leggen we je wat de beste manier is om een website te laten maken en welke kosten daarbij horen.

Zoals hierboven beschreven, zijn veel verschillende opvattingen over de kosten van een website laten maken. Eén ding is in elk geval zeker, de kosten om een website te laten maken zijn flink gedaald ten opzichte van een decennium geleden. Allerlei technische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat websites en internet veel toegankelijker zijn voor de grote meerderheid van de wereldbevolking. Toch hebben mensen vaak geen helder beeld van wat een website nu kost. Uiteraard is het wel belangrijk om dit te weten wanneer je een website wilt laten maken.

Mogelijkheden website laten maken

Eenmalige grote uitgave

Je hebt verschillende keuzes in het laten maken van een website. Er zijn bedrijven die jouw website laten maken voor een eenmalige grote uitgave. Je hebt dan gelijk je hele website en hebt geen vaste lasten aan je website. Bij deze manier van een website laten maken komt echter het gevaar kijken dat je website verjaart, waardoor hij niet meer professioneel en up-to-date is na verloop van tijd. Ook is het zo dat je geen of beperkte vrijheid meer hebt om aanpassingen te doen aan je website. Wanneer jouw wensen en eisen dus veranderen na verloop van tijd, zal het best kunnen dat je even flink zit te balen. Je kunt deze namelijk niet gemakkelijk of misschien zelfs helemaal niet toepassen, zonder hiervoor weer een groot bedrag neer te leggen. De kosten om een website te laten maken kunnen dan dus hoog oplopen, wil je jouw wensen blijven realiseren en je website up-to-date houden.

Website lease

Een andere manier met betrekking tot jouw website laten maken is deze te leasen voor een vast bedrag per maand. Wanneer je een website leaset, huur je deze als het ware door een abonnement af te sluiten. Een website kan nu eenmaal niet bestaan zonder er kosten aan te hebben, zoals hosting, domein en onderhoud. Het idee van een website zonder vaste lasten is een idee dat mensen hebben wanneer ze eenmalig een groot bedrag uitgeven aan een website, maar het is geen reële gedachte.
Daarnaast moet je bedenken dat de vaste lasten niet perse heel hoog hoeven te zijn. Bij Web-Lease heb je de laagste kosten tegen een goede kwaliteit en de kosten zijn het ook zeker waard voor jouw website. Bij de keuze voor een Web-Lease website laten maken, zul je namelijk heel veel mensen bereiken wanneer je de juiste technieken toepast. Ook daar weet Web-Lease alles van. 
Wanneer je een website leaset, profiteer je nog van veel meer voordelen. Doordat je een bedrag betaalt per maand, zijn hosting-, domein- en onderhoudskosten gedekt en heb je altijd een up-to-date website. Daarnaast kun je nog 24/7 aanpassingen doen aan je website. Wanneer je wensen dus veranderen, is dit helemaal geen probleem. 

Website laten maken kosten Web-Lease

Zoals hierboven tussen de regels door te lezen was, biedt Web-Lease jou de laatste mogelijkheid van een website laten maken. Web-Lease heeft de beste pakketten en technieken in huis voor website lease. Doordat Web-Lease ook allerlei mogelijkheden biedt wat betreft vormgeving en inhoud van de website, is het voor jou erg voordelig je website te laten maken door Web-Lease. Zo krijg je de keuze uit allerlei verschillende thema's voor jouw website, die de basis vormgeving van je website bepalen. Binnen dit thema heb je via ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock, door ons zelf ontwikkeld, allerlei opties voor tekstbewerking, het toevoegen van afbeeldingen en links, en bieden we in ons systeem SEO technieken aan. Op deze manier kun jij jouw website helemaal personaliseren. Terug naar waar het eigenlijk om ging: de kosten voor het laten maken van een website.

Website laten maken kosten pakket

Het bedrag dat je per maand betaalt bij Web-Lease, hangt af van het pakket dat je kiest. Web-Lease heeft 4 verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Al deze pakketten hebben een eigen prijs en eigen mogelijkheden. Zo bieden we het pakket Lite aan, dat optimaal is voor een online visitekaartje, maar biedt het pakket Medium veel meer opties. Je hebt jouw professionele, gepersonaliseerde website al vanaf €29,95! 

Contact website laten maken kosten

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw website laten maken bij Web-Lease? Informeer dan zeker bij ons naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte op. Web-Lease helpt je graag verder bij het succesvol ondernemen en hanteert dan ook lage 'website laten maken kosten'. Als je verder nog vragen hebt of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Laat jouw website voordelig maken bij Web-Lease!

 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.