Website laten maken kosten

Wat kost dat nu, een website laten maken? Wij leggen je graag uit wat de verschillende opvattingen hierover zijn en welke mogelijkheden je hebt met betrekking tot de kosten. Ook leggen we je wat de beste manier is om een website te laten maken en welke kosten daarbij horen.

Zoals hierboven beschreven, zijn veel verschillende opvattingen over de kosten van een website laten maken. Eén ding is in elk geval zeker, de kosten om een website te laten maken zijn flink gedaald ten opzichte van een decennium geleden. Allerlei technische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat websites en internet veel toegankelijker zijn voor de grote meerderheid van de wereldbevolking. Toch hebben mensen vaak geen helder beeld van wat een website nu kost. Uiteraard is het wel belangrijk om dit te weten wanneer je een website wilt laten maken.

Mogelijkheden website laten maken

Eenmalige grote uitgave

Je hebt verschillende keuzes in het laten maken van een website. Je kunt ervoor kiezen om jouw website in zijn geheel te maken voor een eenmalige grote uitgave. Je hebt dan gelijk je hele website en hebt geen vaste lasten aan je website. Bij deze manier van een website maken komt echter het gevaar kijken dat je website verjaart, waardoor hij niet meer professioneel en up-to-date is na verloop van tijd. Ook is het zo dat je geen of beperkte vrijheid meer hebt om aanpassingen te doen aan je website. Wanneer jouw wensen en eisen dus veranderen na verloop van tijd, zal het best kunnen dat je even flink zit te balen. Je kunt deze namelijk niet gemakkelijk of misschien zelfs helemaal niet toepassen, zonder hiervoor weer een groot bedrag neer te leggen. De kosten om een website te laten maken kunnen dan dus hoog oplopen, wil je jouw wensen blijven realiseren.

Website lease

Een andere manier om een website te laten maken is door deze te leasen voor een vast bedrag per maand. Wanneer je een website leaset, huur je deze als het ware door een abonnement af te sluiten. Een website kan nu eenmaal niet bestaan zonder er kosten aan te hebben, zoals hosting, domein en onderhoud. Het idee van een website zonder vaste lasten is een idee dat mensen hebben wanneer ze eenmalig een groot bedrag uitgeven aan een website, maar het is geen reële gedachte.
Daarnaast moet je bedenken dat de vaste lasten niet perse heel hoog hoeven te zijn. Bij Web-Lease heb je de laagste kosten tegen een goede kwaliteit en de kosten zijn het ook zeker waard voor jouw website. Je bereikt namelijk heel veel mensen met een website wanneer je de juiste technieken toepast, waarvan Web-Lease ook alles weet. 
Wanneer je een website leaset, profiteer je nog van veel meer voordelen. Doordat je een bedrag betaalt per maand, zijn hosting-, domein- en onderhoudskosten gedekt en heb je altijd een up-to-date website. Daarnaast kun je nog 24/7 aanpassingen doen aan je website. Wanneer je wensen dus veranderen, is dit helemaal geen probleem. 

Website laten maken kosten Web-Lease

Zoals hierboven tussen de regels door te lezen viel, biedt Web-Lease jou de laatste mogelijkheid van een website laten maken. Web-Lease heeft de beste pakketten en technieken in huis voor website lease. Doordat Web-Lease ook allerlei mogelijkheden biedt wat betreft vormgeving en inhoud van de website, is het voor jou erg voordelig je website te laten maken door Web-Lease. Zo krijg je de keuze uit allerlei verschillende thema's voor jouw website, die de basis vormgeving van je website bepalen. Binnen dit thema heb je via ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock, door ons zelf ontwikkeld, allerlei opties voor tekstbewerking, het toevoegen van afbeeldingen en links, en bieden we in ons systeem SEO technieken aan. Op deze manier kun jij jouw website helemaal personaliseren. Terug naar waar het eigenlijk om ging: de kosten voor het laten maken van een website.

Het bedrag dat je per maand betaalt bij Web-Lease, hangt af van het pakket dat je kiest. Web-Lease heeft 4 verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Al deze pakketten hebben een eigen prijs en eigen mogelijkheden. Zo bieden we het pakket Lite aan, dat optimaal is voor een online visitekaartje, maar biedt het pakket Medium veel meer opties. Je hebt jouw professionele, gepersonaliseerde website al vanaf €29,95! 

 

 

Website laten maken

Kijk rond op onze website voor nog meer informatie met betrekking tot het laten maken van websites, de verschillende pakketten en de kosten. Ontdek alle voordelen van Web-Lease en profiteer van een professionele website. Als je vragen hebt of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Laat jouw website voordelig maken bij Web-Lease!