Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website in Google

Scoren in Google zoekmachine met je website? Web-Lease verzorgt je SEO graag. Bekijk de pakketten of neem contact met ons op.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil jij graag de positie van jouw website verbeteren en zorgen dat jouw website in Google komt? Wil je graag meer bezoekers op jouw pagina en makkelijker gevonden worden door je doelgroep, zodat jij en je onderneming hiervan kunnen profiteren? Web-Lease helpt je graag verder met het professioneel realiseren van een hoge positie voor jouw website in Google, zonder hier veel kosten aan te hebben. Zorg voor de juiste toepassing van SEO-technieken en verbeter de plaats van jouw website in Google!

Website in Google SEO

Er zijn allerlei SEO-technieken om jouw website in Google op een betere plaats te krijgen en de combinatie van deze technieken zorgt voor een optimaal resultaat. SEO staat voor Search Engine Optimization en houdt in dat je zoekmachineoptimalisatie toepast voor jouw website in Google. Dit kan met behulp van goede technische optimalisatie, de juiste linkbuilding en de juiste teksten op je websites. 

Bij Web-Lease profiteert jouw website in Google standaard van technische optimalisatie. Je website wordt regelmatig geüpdated, zodat hij niet verouderd. Daarnaast beheren wij onze websites en webshops in eigen beheer, via het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Hierdoor kunnen we o.a. snelle laadtijden realiseren, die bijdragen aan een betere positie voor jouw website in Google.

De andere twee technieken zijn wat meer op de voorgrond zichtbaar, namelijk linkbuilding en teksten. Linkbuilding betekent dat je ervoor zorgt dat er links vanaf andere websites naar jouw website gaan, zodat je als het ware een vangnet bouwt voor jouw website. De positie van je website in Google zal dan omhoog gaan, omdat Google je website vaak ziet. Naast de linkbuilding is er de SEO-techniek van het schrijven van teksten.

Website in Google SEO teksten

Het schrijven van SEO teksten houdt eigenlijk in dat jouw website in Google hoger scoort door middel van zoekwoordverwerking. Hoe beter een zoekterm die populair is bij je doelgroep in jouw websitepagina voorkomt, hoe sneller Google jouw website zal oppikken en hoe hoger je website in Google komt. Van de SEO-technieken die beschreven staan op deze pagina, is deze techniek het meeste werk. Zonder één van de technieken is de verbetering van jouw website in Google echter nooit optimaal.

Website in Google pakket

Web-Lease biedt vier verschillende pakketten aan met betrekking tot de linkbuilding en SEO-teksten, die onderverdeeld zijn op het aantal mogelijkheden dat je hebt. Het eerste pakket bevat het programma Web-Ranking, dat je helpt met statistiek en informatie over zoekwoorden. Je kunt hiermee dus efficiënter de positie van jouw website in Google verbeteren. De andere drie SEO-pakketten bevatten elk een aantal SEO uren, waarin onze SEO specialisten voor jou aan de slag gaan met het optimaliseren van de positie van jouw website in Google. Voor alle informatie over de pakketten, zie de knop hieronder.

Website in Google contact

Ben je benieuwd naar wat Web-Lease concreet voor jou kan betekenen? Heb je een vraag over de mogelijkheden voor jouw website in Google? Neem zeker contact op als je vragen hebt aan ons, wij helpen je graag verder!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.