HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Website huren

Je wilt een website huren, om jouw (beginnende) onderneming succesvol te laten zijn. Je wilt dat jouw diensten goed vindbaar zijn, maar hebt niet het geld, de tijd en voldoende kennis. Web-Lease biedt jou de oplossing! Wij bieden jou tegen een laag, vast bedrag per maand een website die geheel technisch verzorgd is. Jij kunt de inhoud van je website toevoegen en altijd aanpassen en je eigen huisstijl of smaak toepassen. En dat al vanaf €29,95 per maand!

Waarom een website huren?

Er zijn een aantal voordelen die meekomen met het huren van een website tegenover het eenmalig aanschaffen ervan. Zo loop je bij een eenmalige aanschaf het risico dat je website veroudert en krijg je in een keer een groot bedrag te verwerken. Ook heb je vaak niet veel aanpasmogelijkheden meer. Door te kiezen voor het huren van een website bij Web-Lease, profiteer je van een aantal voordelen. De website die je huurt bij Web-Lease:

Website huren abonnement

Wanneer je kiest voor een website huren bij Web-Lease, sluit je een abonnement af. Je beheert dan een professionele en gepersonaliseerde website, die al binnen 3 werkdagen online staat. Je kunt de teksten en inhoud van deze website altijd wanneer je wilt aanpassen en je hebt keuze uit allerlei verschillende thema's. Maar de eerste stap die je zet om jouw website te maken is het kiezen van een pakket. Web-Lease biedt 4 verschillende pakketten aan, die elk hun eigen mogelijkheden bieden. Zo kun je kiezen voor een onepage website voor je online visitekaartje, maar ook voor een grotere website over jouw onderneming. Doordat wij werken met verschillende pakketten en thema's, is er altijd iets voor jou bij. Daarnaast kun je jouw websitepakket en thema altijd veranderen, mochten je wensen na een tijd veranderen. Dat is het voordeel van website huren bij Web-Lease! 

Website huren Web-Lease

Maar dit zijn nog lang niet alle voordelen van Web-Lease! Naast de bovengenoemde zaken waarvan jij profiteert bij Web-Lease, bieden wij jou ook een heleboel andere voordelen. Zo zijn er allerlei technieken met betrekking tot SEO verwerkt in ons CMS en heb je keuze voor allerlei extra dingen bij je pakket, zoals bijvoorbeeld het Office pakket, ons programma Web-Ranking of extra pagina's in je website. 

Kies ervoor jouw website te huren bij Web-Lease. Je huurt jouw eigen professionele website al vanaf €29,95 per maand, met alles erop en eraan. Zorg ervoor dat jij goed vindbaar bent en jouw doelgroep een professionele uitstraling van jouw bedrijf ziet door jouw Web-Lease pakket samen te stellen. Neem contact met ons op bij vragen, wij staan altijd voor je klaar!