Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website bovenaan zoekmachine

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Website bovenaan zoekmachine

Wil jij ervoor zorgen dat jouw website bovenaan in de zoekmachine komt te staan? Wil je dat jouw doelgroep je makkelijk kan vinden online? Web-Lease realiseert dit voor jou met behulp van allerlei technieken. Wij helpen jou met het (bouwen en) promoten van je website op Google, zodat jouw website winstgevend zal zijn! De positie van jou en je onderneming zal online en fysiek verbeteren.

Website hoog in zoekmachine

Jouw website heeft al een voorsprong in de zoekmachine, doordat de websites van Web-Lease zijn gebaseerd op een door ons zelf ontwikkeld CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Hierdoor is de laadtijd van een Web-Lease website snel en heeft een zoekmachine als Google een voorkeur voor jouw website. Daarnaast updaten we jouw website regelmatig, zodat deze niet veroudert. 

Daarnaast komt jouw website hoger in de zoekresultaten van Google, aangezien we SEO (Search Engine Optimization) technieken toepassen in onze websites. Hiermee optimaliseren we de vindbaarheid van jouw website en maken we jouw website dus winstgevender!

We bieden onze SEO pakketten aan voor het optimaliseren van website van onze eigen klanten. Maar ook als jouw website niet door Web-Lease is gebouwd, kunnen wij de SEO van jouw website verzorgen.
Naast SEO bieden we het programma Web-Ranking aan om jouw SEO te optimaliseren. In dit programma vind je statistieken met betrekking tot jouw SEO en vind je een zoekwoordenlijst met allerlei informatie waarmee je jouw SEO technieken optimaliseert. Met behulp van dit programma krijg jij extra inzicht in je websiteverkeer en SEO technieken en zorg je ervoor dat jouw website helemaal bovenaan in de zoekmachine komt!

Bekijk onze pakketten en kies het pakket dat het meest geschikt is voor jouw onderneming. Promoot jouw website met Web-Lease en zorg voor optimale vindbaarheid. Als je een vraag hebt over onze diensten, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zullen zo snel mogelijk reageren. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.