Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website bovenaan in Google

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Website bovenaan in Google

Wil jij met jouw website bovenaan in Google staan? Wil je ervoor zorgen dat jouw website makkelijk gevonden wordt door jouw doelgroep? Het antwoord op deze vragen is onder andere SEO. Web-Lease helpt jou met het promoten en optimaliseren van jouw website en de (online) positie van jouw bedrijf. Want hoe beter vindbaar, hoe winstgevender jouw website!

Website bovenaan Google

De websites van Web-Lease worden al automatisch hoger in Google geplaatst, doordat onze websites gebouwd zijn op het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Hierdoor zijn de laadtijden van onze websites snel en profiteert je website van regelmatige updates, zodat je website niet veroudert.

Daarnaast maakt Web-Lease dus gebruik van SEO voor het optimaliseren van de vindbaarheid van je website. SEO staat voor Search Engine Optimization en realiseert dat jouw website bovenaan in Google komt. Klik hieronder voor meer informatie over SEO. 

De belangrijkste manier om jouw website bovenaan in Google te krijgen, is toch wel het toepassen van SEO. Web-Lease biedt verschillende pakketten aan. We bieden SEO voor klanten mét een website van ons, maar ook als je geen Web-Lease website hebt, kunnen wij jouw SEO verzorgen. Bekijk hieronder onze pakketten en zorg ervoor dat jouw website bovenaan in Google komt!

Ook hebben wij een programma dat de SEO van jouw website kan optimaliseren en je inzicht kan geven in je bezoekersverkeer en allerlei andere statistieken. Dit programma heet Web-Ranking en is verkrijgbaar bij bepaalde website pakketten van Web-Lease. Als je vragen hebt over de mogelijkheden voor jouw website of je een andere vraag hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon of e-mail, maar ook gewoon via het contactformulier op onze website 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.