Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website bouwen kosten

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Website bouwen kosten

Er zijn maandelijks duizenden mensen die zoeken op Google naar 'website bouwen kosten'. Dat is ook niet gek, aangezien de kosten voor een website nogal uiteenlopen bij verschillende ondernemingen. Je kunt de kosten voor het bouwen van een website dan ook op verschillende manieren gepresenteerd krijgen. Wij leggen je hieronder graag uit hoe dat allemaal precies werkt.

Website bouwen

De kosten voor het bouwen van een website kunnen op twee verschillende manieren gepresenteerd worden aan jou als beheerder. Sommige bedrijven kiezen er namelijk voor om jouw website in één keer helemaal te maken. Je betaalt dan dus eenmalig een groot bedrag, waarna je een volledige website hebt. Dit klinkt aantrekkelijk, omdat je in één keer klaar bent met alle kosten. Toch blijkt in de praktijk dat er een hoop nadelen aan deze manier van werken kleven. Zo loop je het gevaar dat je website na verloop van tijd veroudert of niet meer aan je wensen voldoet. Bij een eenmalige websitebouw is er vaak beperkte mogelijkheid tot aanpassingen, waardoor je dus een probleem hebt als je wensen veranderen. 

De tweede manier om kosten te presenteren aan de koper is door het afsluiten van een abonnement. Je betaalt dan een vast bedrag per maand, waarvoor je jouw website krijgt. Deze wordt regelmatig geüpdatet en is altijd en overal wanneer je maar wilt aanpasbaar. Web-Lease werkt met deze methode en we hebben daarnaast nog allerlei extra mogelijkheden en service. De hosting- en domeinskosten zijn bij ons inbegrepen in de prijs en wij verzorgen de verdere technische en grafische kant ook. Zo nemen wij jouw website zorgen uit handen en kan jij je richten op je onderneming!

 

Uiteraard hangen de kosten voor een website bouwen heel erg af van wat je wensen en eisen zijn voor de website. De totaalprijs zal lager zijn wanneer je minder inhoud en mogelijkheden op je website kiest dan wanneer je voor een uitgebreide, grote website gaat. Daarom biedt Web-Lease jou de keuze uit verschillende pakketten, met elk hun eigen mogelijkheden en prijskaartje. Doordat je bij ons je eigen pakket en website thema samenstelt, zit er altijd iets bij naar jouw wens. Omdat deze twee 'basiskeuzes' altijd aangepast kunnen worden en de rest van de website in jouw beheer is, is jouw website altijd naar wens. 

Website bouwen kosten Web-Lease

Wat voor website je ook maar wilt, bij Web-Lease vind je hem, professioneel gerealiseerd tegen een voordelige prijs! Een onepage website voor jouw online visitekaartje, of een uitgebreide webshop met allerlei producten? Een bestelwebsite voor je afhaalrestaurant of een website waar je je diensten aanbiedt als timmerman? Web-Lease bouwt een website naar je wensen! Bekijk onze pakketten en kies het pakket dat het best past bij jouw wensen en eisen. Wij bouwen jouw website tegen lage kosten, met professioneel en uniek webdesign.

Als je er niet uitkomt of je zit met een andere vraag, aarzel niet om contact op te nemen met Web-Lease! Wij helpen je graag verder! We zijn bereikbaar via e-mail of telefoon, maar ook gewoon via het contactformulier op deze website. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.