WaaS

Wil jij een professionele website die niet veroudert en geen hoge kosten met zich meebrengt, maar heb je zelf geen idee hoe je deze maakt of heb je hier geen tijd voor? Dan is een Website as a Service (WaaS) de perfecte oplossing voor jou!

Maak jouw website met WaaS bij Web-Lease! Wij verzorgen jouw website tot in de puntjes. Een WaaS betekent dat jij geen zorgen aan je hoofd hebt over je website, maar dat jij profiteert van de service van Web-Lease. Lees hieronder wat WaaS bij Web-Lease inhoudt. 

WaaS Web-Lease

Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres voor het laten maken van een website. Wij verzorgen jouw website volledig en precies naar jouw wens! Wij vezorgen de onderstaande dingen voor jou.

  • Het website design - Bij Web-Lease kies je uit verschillende pakketten wat betreft jouw website inhoud en mogelijkheden. Wanneer je dus je wensen en eisen op een rijtje hebt, kun jij het pakket kiezen dat hier perfect bij past. Daarnaast kies je jouw thema uit allerlei verschillende thema's die Web-Lease aanbiedt en doen wij het verdere technische en grafische.design van jouw website.
  • De hosting- en domeinszorgen - Jij hebt geen zorgen over hosting en domein bij Web-Lease.
  • Onderhoud -  Het onderhoud van jouw website is in goede handen bij ons. Wij zorgen ervoor dat jouw website gesmeerd loopt en blijft lopen. 
  • Updates en veiligheid - Door maandelijkse updates zorgen wij ervoor dat jouw website technisch en grafisch op orde blijft. We zorgen voor een veilige website doordat we werken met ons eigen CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock.
  • Back-ups en support - Jouw website is gebackupt in ons CMS. Wij staan altijd voor je klaar met onze support en helpen je waar we kunnen.

WaaS Web-Lease kosten

De kosten voor WaaS bij Web-Lease zijn abonnementskosten. Je huurt bij ons als het ware een website, die voor jou gedesigned en maandelijks onderhouden wordt. De kosten kun je per maand betalen, maar je kunt ook voor een jaarabonnement kiezen. Je hebt jouw website al vanaf €29,95 per maand bij Web-Lease. Wat jouw wensen ook zijn, bij Web-Lease kan het allemaal. Neem contact met ons op als je een vraag hebt, want wij helpen je graag verder! We zijn bereikbaar via telefoon en e-mail, maar ook gewoon via het contactformulier op onze website.