Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webshop maken West Betuwe

Op zoek naar een webshop? Je kunt je webshop maken met ons CMS systeem Web-Dock. We helpen je graag, neem contact op voor de mogelijkheden.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil jij een webshop maken in West Betuwe en zoek je daarom op 'webshop maken West Betuwe'? Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres voor het maken van webshops in de gemeente West Betuwe. Web-Lease is gevestigd in Geldermalsen en ligt dus op een centrale plek in West Betuwe. Daarom is het voor jou makkelijk om te profiteren van de voordelen van Web-Lease. Wij kunnen jou allerlei soorten webshops aanbieden met talloze voordelen. Of het nu gaat om een single product store of je een grote internationale webshop wilt: je profiteer bij Web-Lease van de onderstaande zaken.

  • 24/7 aanpasmogelijkheid door beheerder(s) via ons eigen CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock, wat inhoudt dat je via je eigen account in Web-Dock jouw website kunt beheren en inhoud van de website kunt veranderen, verwijderen of toevoegen. Ook kan - in overleg met ons - zelfs de basis van jouw website veranderd worden. Webshop maken West Betuwe is bij ons dus nooit een eenmalige handeling zonder onderhoud.
  • Webshop maken West Betuwe, voorzien van het Mollie betalingssysteem, wat zeker voor webshops heel erg veel gemak biedt. Mollie werkt met allerlei verschillende betaalmogelijkheden en werkt veilig en simpel.
  • Een webshop maken West Betuwe met een snelle laadtijd, wat het aantal bezoekers dat direct terugklikt na een bezoek aan je webpagina - het bouncepercentage - omlaag brengt en ervoor zorgt dat Google je website sneller ziet en hoger in de zoekresultaten plaatst. 
  • Een hoge positie in de Google zoekresultaten, die niet alleen door de snelle laadtijd van de websites van Web-Lease wordt veroorzaakt, maar ook met de hulp van allerlei andere SEO-technieken. Web-Lease biedt naast website- en webshoppakketten ook SEO-pakketten aan, zodat jij gevonden wordt door je doelgroep na het website maken West Betuwe. 
  • Een up-to-date webshop door regelmatig uitgevoerde updates vanuit Web-Lease, die we kunnen realiseren door de maandelijkse bedragen die onze klanten betalen voor hun websites en webshops. Bij eenmalige grote uitgaven voor websites loopt je website namelijk het gevaar te verouderen en kunnen er niet meer zoveel aanpassingen gedaan worden, terwijl dat bij website lease niet het geval is. Webshop maken West Betuwe bij Web-Lease is dus erg voordelig!

Kosten webshop maken West Betuwe

Bij Web-Lease kun je kiezen uit verschillende pakketten met ieder hun eigen mogelijkheden en prijs. Wat de kosten zijn om jouw webshop te maken hangt dus helemaal af van jouw wensen en eisen en van jouw beschikbare budget. Omdat er tussen de pakketten ook combinaties mogelijk zijn, vind je altijd een optie naar jouw wens bij Web-Lease. Al vanaf €49,95 per maand heb jij jouw webshop online staan. Wanneer jij je webshoppakket vandaag nog uitkiest en bestelt, heb je over drie werkdagen jouw website al tot je beschikking, die je vervolgens altijd en overal kunt aanpassen naar wens. Dat is het voordeel van Web-Lease: Web-Dock is altijd en overal beschikbaar voor je!

Contact opnemen

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je meer weten over onze webshops? Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer je vragen hebt over 'webshop maken West Betuwe'. Wij helpen je graag verder met bijvoorbeeld het juiste pakket kiezen bij uw specifieke wensen of het verder verstrekken van informatie. We zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website of via e-mail of telefoon. Web-Lease staat altijd voor u klaar en en helpt u graag bij uw webshop maken West Betuwe!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.