HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Webshop maken Gorinchem

Wil jij jouw eigen, professionele webshop maken in Gorinchem? Web-Lease kan deze voor jou realiseren tot in de puntjes. Gevestigd in Geldermalsen, kunnen wij ook de omgeving van Gorinchem laten profiteren van onze voordelige pakketten en alle mogelijkheden die met Web-Lease meekomen. Met het kiezen van Web-Lease, kies je ook voor professionaliteit, persoonlijke wensen en een up-to-date website. Daarnaast heeft jouw webshop een snelle laadtijd en komt hij hoog in de zoekresultaten op Google door o.a. het toepassen van SEO. 
Ook heb jij als beheerder altijd de mogelijkheid je webshop aan te passen vanuit Gorinchem, of waar vandaan je ook maar wilt. Dit komt omdat wij werken met ons zelfgebouwde CMS Web-Dock. De betalingen die gedaan worden via jouw webshop, gaan via het betalingssysteem Mollie.

 

Bij Web-Lease kies je één van de vier pakketten die wij aanbieden. Ieder pakket heeft een ander doel voor ogen en bij ieder pakket komen daarom andere of extra opties mee. Ook is er de mogelijkheid om te overleggen over het combineren van pakketten. Op deze manier vind je altijd een pakket dat op jouw eisen en wensen aansluit. Meer informatie over de verschillende pakketten vind je hieronder.

Kosten webshop maken Gorinchem

De kosten voor een webshop maken in Gorinchem verschillen per pakket. Voor ieder pakket betaal je een vast bedrag per maand. We bieden webshops aan voor single product stores, maar ook voor grote (internationale) webshops en alles wat hier tussen zit. Bekijk onze pakketten en kijk rond op onze website voor alle informatie over het maken van een webshop vanuit Gorinchem bij Web-Lease in Geldermalsen!

Contact opnemen

Wanneer er onduideljkheden zijn of je een vraag hebt over de mogelijkheden voor jouw webshop, neem dan contact op via ons contactformulier. De medewerkers van Web-Lease staan altijd voor u klaar met advies en hulp. Eventueel plannen we een afspraak in om face-to-face met jou te overleggen. Dit kan bij jou in Gorinchem gebeuren, maar ook hier in Geldermalsen.

Neem contact op