Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webshop maken Gelderland

Wil jij een webshop maken voor jouw producten in de regio Gelderland? Web-Lease is gevestigd in Geldermalsen, waardoor wij aan Gelderland de beste webshops kunnen bieden. De mogelijkheden voor het maken van een webshop in Gelderland bij Web-Lease zijn er veel. Bij de webshops van Web-Lease komen allerlei begeerde technieken mee, waardoor jouw webshop optimaal winstgevend en professioneel is. Zo bieden wij een snelle laadtijd aan, waardoor het bouncepercentage - percentage bezoekers dat na een bezoek aan jouw webpagina direct terugklikt - omlaag en de vindbaarheid van jouw website omhoog gaat. Daarnaast zorgen wij door middel van allerlei SEO-technieken voor een hoge positie van jouw webshop in de zoekresultaten van Google. Verder heb je altijd en overal in Gelderland en de rest van de wereld de mogelijkheid jouw webshop aan te passen, aangezien je een webshop wilt maken volgens jouw stijl en smaak. Dit is door ons CMS Web-Dock goed te realiseren via jouw eigen account, waar je content kunt toevoegen, aanpassen of verwijderen. Ons CMS wordt regelmatig geüpdatet, wat gerealiseerd kan worden door de maandelijkse betalingen voor ons webdesign. De betalingen via jouw webshop worden gedaan via het betalingssysteem Mollie, dat veilige en simpele transacties met veel betaalmogelijkheden biedt. 

Kosten webshop maken Gelderland

Wanneer jij jouw webshop gaat maken bij Web-Lease, heb je keuze uit 4 verschillende pakketten. Ieder pakket heeft zijn eigen opties en doeleinden. Hoe meer opties je hebt, hoe hoger de kosten zijn. Wat jouw webshop uiteindelijk kost hangt dus af van je eisen- en wensenlijstje en van je budget. We kunnen allerlei soorten webshops voor je creëren: van single product stores tot grote (internationale) webshops, je kunt het allemaal bij ons vinden. Voor iedereen, waar dan ook in Gelderland, maar ook in de rest van Nederland: kies jouw pakket, personaliseer je website en je hebt hem al binnen 3 werkdagen online!

Contact opnemen

Na het bekijken van de pakketten en alle andere informatie op de website, kan het best zijn dat je een vraag hebt. Dit kan een vraag zijn over de mogelijkheden die Web-Lease biedt in combinatie met jouw specifieke wensen of een andere vraag over de informatie op de website. Neem in elk geval bij een vraag contact met ons op via het contactformulier op onze website, zodat wij jou zo snel mogelijk verder kunnen helpen!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.