HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Webshop laten maken

Wat zijn de kosten om een webshop te laten maken? Een webshop is tegenwoordig onmisbaar wanneer je jouw doelgroep gemakkelijk wilt bereiken met jouw producten. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de kosten die komen kijken bij het maken van een webshop. De kosten om een webshop te laten maken verschillen, logischerwijs, per onderneming. Sommige bedrijven vragen eenmalig een groot bedrag, van ongeveer €500 tot €1000, waarna jij jouw website compleet laat maken door dit bedrijf. Het voordelige hiervan is dat je een keer een groot bedrag uitgeeft, waarna je als het ware klaar bent: je hebt geen of weinig vaste lasten voor je webshop. Dit lijkt erg aantrekkeijk, terwijl er toch op de lange termijn een aantal addertjes onder het gras blijken te zitten. Webshops moet je namelijk onderhouden door ze regelmatig te updaten, net zoals je een huisdier regelmatig verzorgt. Het risico dat je loopt wanneer je dit niet doet, is dat je webshop veroudert en na een tijdje niet meer effectief en professioneel is. Het onderhouden van een website kan veel extra stress en zorgen opleveren, zeker als je een (beginnende) onderneming hebt. Daarom is het in de meeste gevallen voordeliger en effectiever om jouw webshop te laten maken door gespecialiseerde en professionele vakmensen. 

De meeste mensen willen dit natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen, om zoveel mogelijk kosten te besparen. Vaak eindigen zij bij een contentmanagementsysteem dat gratis aangeboden wordt. Nu lijkt dit erg aantrekkelijk, maar toch zitten hier een aantal nadelen aan. Zo loop je het risico dat je alsnog veel tijd kwijt bent aan het verzorgen van je webshop en heeft je webshop niet zo'n professionele uitstraling. 

Webshop laten maken Web-Lease

Ondanks dat een webshop altijd veel tijd kost, aangezien hij nu eenmaal onderhouden moet worden, zijn er toch een hoop dingen die je uit handen kunt geven. Je bent dan minder tijd kwijt aan je webshop en hij is ook nog eens professioneler. Een webshop laten maken bij Web-Lease betekent namelijk een goed werkend CMS Web-Dock, dat door ons zelf ontwikkeld is. Vanuit Web-Dock pas jij zelf de pagina's, teksten, afbeeldingen, links, etc. aan in jouw webshop. Je hebt dus geen zorgen over de technische of grafische kant, maar hoeft alleen na te denken over de stijl en inhoud van je webshop. Naast het CMS regelen wij jouw webhosting en domeinnaam. Bij Web-Lease heb je een professionele, gepersonaliseerde webshop met 24/7 aanpasmogelijkheid. 

Jouw webshop laten maken door Web-Lease houdt dus in dat wij de meer technische kant regelen van jouw webshop en jij de inhoud en stijl bepaalt. Je krijgt een goede prijs-kwaliteitverhouding en bespaart jezelf veel zorgen en tijd. Alle voordelen van Web-Lease op een rijtje:

Kosten webshop laten maken Web-Lease

De kosten van een webshop laten maken bij Web-Lease hangen af van jouw wensen- en eisenlijstje. We hebben keuze uit 4 verschillende webshoppakketten met elk hun eigen voordelen en mogelijkheden. Doordat er eventueel ook gecombineerd kan worden tussen pakketten, is er voor ieder wat wils. Je huurt jouw webshop voor een laag, vast bedrag per maand, vanaf €49,95. 

 

Pakketten bekijken

Contact opnemen

Mocht je vragen hebben over de verschillende mogelijkheden die er zijn qua webshoppakketten in combinatie met jouw wensen of andere hulp nodig hebben bij het maken van jouw keuze, neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij staan altijd voor je klaar met advies en helpen je graag wanneer je een webshop wilt laten maken. 

Contact opnemen