WaaS

Wil jij jouw eigen professionele webshop maken zonder dat dit hoge kosten met zich meebrengt, maar heb je hier zelf niet genoeg tijd of kennis voor? WaaS (Webshop as a Service) is dan een perfecte oplossing voor jou! Web-Lease biedt WaaS aan voor beginnende ondernemers, maar ook voor grote webshops en ondernemingen.

Web-Lease verzorgt jouw webshop tot in de puntjes en helemaal naar jouw wens. Wat je ook maar wilt, of het nu een single product store, een thuisbezorgd website of een grote webshop met allerlei verschillende producten is, Web-Lease realiseert het voor jou! Lees verder voor alle voordelen van WaaS.

WaaS Web-Lease

Web-Lease verzorgt de onderstaande dingen voor jou.

  • Webshop design - Web-Lease maakt het design voor jouw webshop aan de hand van jouw wensen en eisen. Je maakt je wensen en eisen concreet door een een van onze webshoppakketten te kiezen en een van de thema's. Wij verzorgen jouw website op technisch en grafisch gebied en leveren deze tiptop in orde aan.
  • Hosting- en domeinkosten - Jij hebt geen zorgen wat betreft de hosting en domeinskosten. Deze zitten inbegrepen in de prijs en worden allemaal geregeld door Web-Lease. Op deze manier hou jij tijd over voor jouw onderneming en hoef je je hier niet in te verdiepen.
  • Updates en veiligheid - Doordat wij werken met WaaS, kunnen we ervoor zorgen dat jouw webshop maandelijkse updates krijgt. Hierdoor is en blijft jouw webshop op orde. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw webshop helemaal veilig is, omdat we werken met ons eigen, veilige CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock.
  • Back-ups en support - Jouw webshop staat gebackupt in ons CMS en we staan altijd voor je klaar om je waar mogelijk en nodig te helpen.

WaaS kosten

De kosten voor WaaS bij Web-Lease hangen af van jouw wensen en eisen. Per pakket hebben we namelijk een ander prijskaartje, omdat per pakket de mogelijkheden voor jouw webshop meer worden. Daarom betaal je bij Web-Lease altijd precies het bedrag dat nodig is voor jouw webshop. Wat je ook maar wilt, het is bij Web-Lease mogelijk en dat op een goed betaalbare wijze. 

Als je vragen hebt over de mogelijkheden of advies nodig hebt bij jouw wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, de telefoon of via e-mail. Wij staan graag voor je klaar en zullen je zo snel mogelijk verder helpen!