Inloggen
HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen
Inloggen

WaaS

Wil jij jouw eigen professionele webshop maken zonder dat dit hoge kosten met zich meebrengt, maar heb je hier zelf niet genoeg tijd of kennis voor? WaaS (Webshop as a Service) is dan een perfecte oplossing voor jou! Web-Lease biedt WaaS aan voor beginnende ondernemers, maar ook voor grote webshops en ondernemingen.

Web-Lease verzorgt jouw webshop tot in de puntjes en helemaal naar jouw wens. Wat je ook maar wilt, of het nu een single product store, een thuisbezorgd website of een grote webshop met allerlei verschillende producten is, Web-Lease realiseert het voor jou! Lees verder voor alle voordelen van WaaS.

WaaS Web-Lease

Web-Lease verzorgt de onderstaande dingen voor jou.

WaaS kosten

De kosten voor WaaS bij Web-Lease hangen af van jouw wensen en eisen. Per pakket hebben we namelijk een ander prijskaartje, omdat per pakket de mogelijkheden voor jouw webshop meer worden. Daarom betaal je bij Web-Lease altijd precies het bedrag dat nodig is voor jouw webshop. Wat je ook maar wilt, het is bij Web-Lease mogelijk en dat op een goed betaalbare wijze. 

Als je vragen hebt over de mogelijkheden of advies nodig hebt bij jouw wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, de telefoon of via e-mail. Wij staan graag voor je klaar en zullen je zo snel mogelijk verder helpen!