Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Goedkope website

Ben jij opzoek naar een goedkope website? Als start-up of klein bedrijf is het niet altijd nodig om de meest dure website te laten maken. Web-Lease biedt al een goedkope website vanaf € 29,95 per maand!

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

 

Goedkope website laten maken

Bij Web-Lease zit je goed voor een goedkope website. Want ben je een beginnende zzp’er? Heb je een hobby of stichting? Dan is er een grote kans dat je niet zit te wachten op hoge kosten. Je wilt de beste kwaliteit krijgen, ook als het gaat om een website. Deze investering kan echter hoog oplopen. Vanaf nu komt daar verandering in. Web-Lease maakt het mogelijk om een goedkope website per maand te betalen. Je hebt dan dus een leasecontract voor jouw website. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand. Stop met te veel betalen en neem een goedkope website bij Web-Lease!

Prijs website Web-Lease

Bij Web-Lease kan je alle kanten op met jouw goedkope website. Ben je benieuwd naar welke tarieven wij hanteren? Bekijk dan het aanbod in pakketten. De prijs is uiteraard afhankelijk van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een one page website voor jouw online visitekaartje, dan zal dit een goedkopere website zijn dan dat je een uitgebreide website wilt met verzorgde SEO. Een website is er al vanaf € 29,95 per maand, en niet getreurd, ook uitgebreidere websites hebben bij Web-Lease een aantrekkelijke prijs. Veranderen jouw wensen na een tijdje? Wees gerust, pas je pakket aan wanneer je zelf wilt. Ook de content op je goedkope website kun je altijd aanpassen wanneer je maar wilt, via jouw eigen account in ons CMS Web-Dock. Doordat onze abonnementen heel makkelijk te veranderen zijn en we allerlei verschillende mogelijkheden bieden, kunnen wij altijd aan jouw wensen voldoen. Hele professionele, gepersonaliseerde én goedkope websites dus!

Goedkope website mogelijkheden

Web-Lease zorgt er dus voor dat jij een goedkope website van professioneel niveau hebt voor een voordelige prijs. Ben je benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met uw voordelige website? Bekijk de thema's online. Deze zijn compleet aan te passen aan jouw wensen. Zo past ieder thema goed in jouw huisstijl. Met een goedkope website van Web-Lease houden de voordelen echter nog lang niet op bij een thema kiezen! Jouw goedkope website bij Web-Lease profiteert van snelle laadtijden, regelmatige updates en goede vindbaarheid. Verder verzorgen wij een professionele uitstraling en zijn de extra diensten en mogelijkheden bij Web-Lease talloze. 

Goedkope website Web-Lease

Ben je op zoek naar een professionele, voordelige en goedkope website? Web-Lease biedt het je! Kies uit onze pakketten en stel de basis voor jouw website samen aan de hand van je wensen en eisen. Jouw website kan al binnen 3 werkdagen online staan. Nadat je de basis voor je website hebt bepaald, kunnen we de diepte ingaan. Tijd voor daadwerkelijke content, zoals afbeeldingen, algemene informatie, nieuwsberichten en SEO teksten. Graag adviseren we jou over de content van jouw website en hoe je deze kunt optimaliseren. Daarnaast verzorgen we jouw SEO als je dat wilt, zodat jij veel tijd bespaart. Je kunt je dan volledig richten op je onderneming, terwijl jouw doelgroep je ondertussen online makkelijk kan vinden! Web-Lease zorgt ervoor dat je profiteert van een goedkope website in een professioneel en winstgevend jasje.

Contact goedkope website

Heb je vragen over de mogelijkheden die Web-Lease biedt of een meer specifieke vraag met betrekking tot je eigen wensen voor jouw goedkope website? Neem eens een kijkje bij onze FAQ. Staat je vraag daar niet bij? Neem dan zeker contact met ons op via e-mail, telefoon of via het contactformulier. We staan graag voor je klaar met persoonlijke en professioneel advies! Uiteraard kunnen we ook vrijblijvend een offerte voor je opstellen. Kies voor jouw goedkope website bij Web-Lease.

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.