Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign Zeeland

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf dat jouw unieke website in Zeeland kan realiseren en onderhouden tegen een lage en vaste prijs? Helemaal als je een beginnend ondernemer bent, kan die zoektocht moeilijk zijn. Maar nu hoef je niet meer verder te zoeken! Web-Lease maakt jouw website of webshop in Zeeland geheel naar jouw wensen- en eisenlijstje, al vanaf €29,95 per maand! Kijk in ons portfolio voor voorbeelden, zodat je een indruk krijgt van wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Webdesign Zeeland Web-Lease voordelen

Wanneer je bij Web-Lease jouw website laat maken, profiteer je van allerlei voordelen. Zo letten wij goed op jouw wensen en zorgen we ervoor dat jouw website goed onderhouden wordt tegen een vaste prijs. Hieronder staan alle voordelen van Web-Lease op een rijtje.

  • Snelle laadtijd. De websites van Web-Lease hebben een snelle laadtijd, doordat ze gebaseerd zijn op een door ons zelf ontwikkeld CMS (contentmanagementsysteem), namelijk Web-Dock. De snelle laadtijd is gunstig voor het aantal bezoekers en brengt je bouncepercentage omlaag, maar zorgt er ook voor dat je website makkelijker gevonden wordt op Google.
  • Goede vindbaarheid. Jouw website wordt makkelijk en snel gevonden door je doelgroep in Zeeland wanneer je kiest voor Web-Lease. Dat realiseren wij ten eerste door de snelle laadtijden, maar ook onze SEO (Search Engine Optimization)-technieken en -programma's helpen je daarbij. Zo bieden we naast SEO-teksten ook het programma Web-Ranking aan. Je kunt ervoor kiezen om SEO zelf uit te voeren, maar uiteraard helpen wij jou daar ook graag mee via een van onze SEO-pakketten. Kijk voor meer informatie over SEO op deze pagina. 
  • Altijd en overal aanpasbaar. Je kunt jouw website altijd en overal aanpassen via jouw eigen account in het CMS Web-Dock. Via dit account beheer je jouw website en pas je de inhoud van je pagina's aan, voeg je afbeeldingen, nieuwsberichten of producten toe en maak je gebruik van allerlei handige SEO-gerelateerde technieken. 
  • Gebruiksvriendelijk en toegankelijk CMS. Je hebt geen technische kennis nodig om jouw eigen professionele website te beheren bij Web-Lease! Jij (en eventuele andere beheerders) passen je website heel makkelijk en veilig aan via Web-Dock. 
  • Technisch en grafisch altijd up-to-date. Doordat wij werken met website- en webshoppakketten waarop je als klant een abonnement kunt afsluiten, kunnen wij jouw website, ons CMS en de verschillende websitethema's op zijn minst elke maand updaten. Op deze manier veroudert jouw website nooit, maar blijft hij technisch en grafisch op orde. Dat in tegenstelling tot een eenmalige aanschaf van een website, waarna je website niet up-to-date blijft.
  • Responsive webdesign. De websites en webshops van Web-Lease kunnen juist geladen worden op allerlei verschillende apparaten, zoals laptop, computer, tablet en telefoon.
  • Hosting- en domeinkosten verwerkt. De prijs van onze pakketten is het totaal van alle kosten bij elkaar, ook hosting- en domeinkosten zijn daarin verwerkt. Zo is het altijd duidelijk welke prijs jij betaalt voor jouw website of webshop bij Web-Lease!

Kosten webdesign Zeeland

De kosten voor webdesign in Zeeland door Web-Lease hangen voornamelijk af van wat jouw wensen zijn. Wij bieden verschillende webshop-, website-, en SEO-pakketten aan, met elk zijn eigen mogelijkheden en prijskaartje. Wanneer je een pakket gekozen hebt, combineer je deze met een thema naar keuze en gaan wij voor jou aan de slag! Jouw website staat al binnen 3 werkdagen online. Neem eens een kijkje bij onze pakketten en thema's, zodat je kunt ontdekken welk pakket bij jouw wensen past! Of je nu een onepage website wilt voor jouw online visitekaartje of een uitgebreide webshop met SEO pagina's, het is allemaal mogelijk. Al vanaf €29,95 heb jij jouw eigen professionele website!

Webdesign Zeeland Web-Lease

Maak de keuze uit de pakketten en thema's voor jouw website en profiteer van alle voordelen van Web-Lease. Als je vragen hebt over de mogelijkheden of meer wilt weten over Web-Lease, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder! We zijn beschikbaar via telefoon, e-mail of contactformulier. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.