Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign Utrecht

Ben je op zoek naar een bedrijf dat het webdesign voor jouw onderneming in Utrecht kan realiseren? Ben je een beginnend ondernemer en zit je niet te wachten op hoge kosten voor jouw website of webshop? Bij Web-Lease ben je dan aan het juiste adres. Wij bieden professioneel en uniek webdesign tegen een lage, vaste prijs per maand. Wil je een indruk van wat wij jou wat betreft je webdesign in Utrecht kunnen bieden? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Wat je wensen ook zijn, Web-Lease realiseert het graag voor je.

Voordelen Web-Lease

Wanneer je ervoor kiest om jouw website of webshop uit te besteden aan Web-Lease, profiteer je van allerlei voordelen. Wij zorgen ervoor dat jouw webdesign in Utrecht de volgende voordelen bevat.

  • Snelle laadtijd. Jouw webdesign in Utrecht heeft een snelle laadtijd bij Web-Lease, doordat we werken met het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Door de snelle laadtijd profiteer je van een automatisch hogere plek in de Google zoekresultaten en gaat je bouncepercentage omlaag (het aantal bezoekers dat op je website terechtkomt en gelijk weer terugklikt).
  • Goede vindbaarheid. Jouw website of webshop is goed vindbaar voor jouw doelgroep in Utrecht. Doordat het webdesign van Web-Lease een snelle laadtijd heeft, heeft jouw website al vanzelf een voorsprong op andere websites. Daarnaast maken wij gebruik van allerlei SEO-gerelateerde technieken. Zo verwerken we SEO in de teksten op jouw website (als je het aan ons uitbesteedt via een van onze SEO-pakketten) en gebruiken we het programma Web-Ranking voor SEO-optimalisatie. 
  • Technisch en grafisch altijd up-to-date. Ook jouw webdesign in Utrecht profiteert van het grote voordeel van websites huren wanneer je jouw webdesign door Web-Lease laat verzorgen. Het gunstige van een website huren is namelijlk dat deze regelmatig geüpdatet wordt en dus niet veroudert. Wanneer je echter een eenmalige aankoop doet van jouw website of webshop, loop je het risico dat deze na verloop van tijd verouderd is. Web-Lease voert in ieder geval maandelijks updates uit voor het CMS en de verschillende thema's.
  • Responsive webdesign. Jouw webdesign in Utrecht bij Web-Lease wordt juist aangepast op ieder apparaat. Of je je website of webshop nu op je telefoon, tablet of laptop laadt, bij iedere device is het technisch en grafisch design op orde. 
  • Altijd en overal aanpasbaar. Jij, als beheerder, kunt jouw website of webshop altijd en overal aanpassen naar jouw wens via je eigen account in het CMS Web-Dock. Ons Web-Dock is een veilig en gebruikvriendelijk CMS, dus je hebt geen technische of andere speciale kennis nodig om je webdesign in Utrecht aan te passen. Je kunt dus, samen met eventuele andere beheerders, heel makkelijk de inhoud van je pagina's aanpassen wanneer en waar je maar wilt. Denk aan afbeeldingen en teksten toevoegen, veranderen of verwijderen en gebruik maken van SEO-technieken. 

Mogelijkheden webdesign Utrecht

Er zijn talloze mogelijkheden voor webdesign in Utrecht door Web-Lease en we kunnen allerlei wensen voor jou realiseren. We hebben verschillende website-, webshop- en SEO-pakketten samengesteld met elk hun eigen opties en prijskaartje. Bekijk onze pakketten en bepaal welk pakket bij jouw wensen- en eisenlijstje past. Als je vragen hebt over de mogelijkheden of ergens niet uitkomt, neem dan zeker contact met ons op. Wij adviseren en helpen je graag bij jouw webdesign in Utrecht, we zijn bereikbaar via het contactformulier of via e-mail of telefoon.

Kosten webdesign Utrecht

De kosten voor jouw webdesign in Utrecht hangen dus af van jouw wensen en eisen. Als je een onepage website wilt voor jouw online visitekaartje in Utrecht, is de prijs uiteraard lager dan wanneer je kiest voor een uitgebreide webshop met al je producten en SEO pagina's om je vindbaarheid te bevorderen. Je hebt je Web-Lease website voor jouw onderneming in Utrecht al vanaf €29,95! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.