Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign Overijssel

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw webdesign in Overijssel kan realiseren? Ben je een beginnend ondernemer en zit je niet te wachten op hoge kosten voor jouw website of webshop, maar wil je wel gepersonaliseerd en professioneel webdesign voor jouw onderneming in Overijssel? Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres. Wij realiseren jouw webdesign tegen een vaste, lage prijs. We kunnen al jouw wensen realiseren, of je nu een uitgebreide website wilt voor jouw restaurant, een webshop met al je producten en SEO pagina's of een onepage website met enkel je visitekaartje. Neem een kijkje in ons portfolio om een indruk te krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen.

Web-Lease webdesign Overijssel

Web-Lease realiseert jouw professionele webdesign in Overijssel tegen een lage prijs, maar daarmee zijn nog lang niet alle voordelen van Web-Lease opgenoemd. Hieronder staan ze allemaal op een rijtje. 

  • Snelle laadtijd. De webshops en websites van Web-Lease profiteren van een snelle laadtijd, doordat ze gebaseerd zijn op ons eigen CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Door de snelle laadtijd zijn onze websites beter vindbaar en hebben ze een lager bouncepercentage. 
  • Goed vindbaar. Jouw webdesign profiteert bij Web-Lease van goede vindbaarheid voor jouw doelgroep in Overijssel. Dit realiseren we door de snelle laadtijd, maar ook door het toepassen van allerlei SEO technieken en het gebruiken van SEO-programma's, zoals Web-Ranking. Je kunt de SEO voor jouw website of webshop zelf verzorgen, maar het is ook mogelijk om dit te laten doen door ons. Wij bieden namelijk verschillende SEO-pakketten aan, die jouw webdesign in Overijssel makkelijk vindbaar maken.
  • Technisch en grafisch altijd op orde. Het grote voordeel van websites huren in plaats van eenmalig kopen is toch wel het feit dat je webdesign onderhouden wordt. Doordat wij werken met pakketten en maandelijkse (of jaarlijkse) betaling, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website of webshop in ieder geval maandelijks geüpdatet wordt. We voeren updates uit voor de verschillende thema's en het CMS. 
  • Altijd en overal aanpasbaar. Jouw webdesogn bij Web-Lease wordt beheerd in het CMS Web-Dock, dat altijd en overal toegankelijk is voor de beheerders via hun eigen account. jij kunt als beheerder van je website of webshop de inhoud van je pagina's dus altijd aanpassen naar wens. Zo kun je tekst of afbeeldingen toevoegen, nieuwsberichten plaatsen en gebruik maken van de verwerkte SEO-technieken. 
  • Veilig en gebruiksvriendeijk CMS. Ons CMS Web-Dock, dat wij zelf ontwikkeld hebbeb, is veilig en gebruiksvriendelijk. Je hebt als beheerder dus geen technische of andere specifieke kennis nodig om jouw website te kunnen aanpassen. We hebben zelfs handleidingen opgesteld voor het CMS, die terug te vinden zijn op onze website. 
  • Responsive webdesign en vaste prijs. Ons webdesign is altijd op orde, op welk apparaat je het ook laadt. Verder maken wij gebruik van vaste, lage abonnementskosten, waarin alle kosten voor jouw webdesign verwerkt zijn. Je weet bij Web-Lease dus altijd waar je aan toe bent. 

Mogelijkheden webdesign Overijssel

De mogelijkheden bij Web-Lease zijn talloze! We hebben allerlei pakketten opgesteld, met elk hun eigen opties. Kijk daarom snel naar alle website-, webshop- en SEO-pakketten om jouw keus te maken en bepaal welke optie het best bij jou past. Mocht je wensen of eisen hebben die niet terugkomen in onze pakketten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden! We kijken graag samen verder naar jouw webdesign in Overijssel. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Kosten webdesign Overijssel

De kosten voor webdesign in Overijssel hangen af van jouw wensen en eisen. Aan ieder pakket hangt een verschillend prijskaartje. Web-Lease hanteert lage en vaste prijzen voor webdesign, zodat onze websites en webshops toegankelijk zijn voor een breed publiek. Je hebt jouw webdesign in Overijssel al vanaf €29,95 per maand!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.