Webdesign Noord-Holland

Ben je op zoek naar goedkoop en professioneel webdesign in Noord-Holland? Als beginnend ondernemer zit je dan niet te wachten op hoge kosten, terwijl je juist dan een professionele en goed vindbare website zo goed kunt gebruiken. Daarom biedt Web-Lease tegen een laag bedrag per maand professioneel en uniek webdesign aan. De websites en webshops van Web-Lease profiteren van allerlei voordelen, die hieronder worden uitgewerkt.

  • Ons webdesign heeft een snelle laadtijd, zodat je website of webshop automatisch hoger in de Google scorelijst geplaatst wordt en je boucepercentage (het aantal bezoekers dat jouw pagina bezoekt en direct terug klikt) lager wordt.
  • Ons webdesign is altijd up-to-date, door de regelmatige updates die wij uitvoeren voor ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock en de verschillende thema's. Zo is jouw website of webshop altijd helemaal in orde op technisch en grafisch gebied.
  • Ons webdesign is goed vindbaar op Google, door o.a. verwerkte SEO (Search Engine Optimization) technieken en het door ons zelf ontwikkelde CMS als basis. Zo bereik jij je doelgroep in Noord-Holland en omgeving heel makkelijk!
  • Je kunt jouw webdesign altijd en overal wanneer je maar wilt aanpassen. Doordat jouw webdeisgn altijd aanpasbaar is, hoef je je geen zorgen te maken over dat je wensen mogelijk zullen veranderen in de toekomst: in dat geval verander je immers gewoon je basiskeuzes (pakket/thema) of kleinere dingen op je website.
  • Ons webdesign is gebaseerd op een gebruiksvriendelijk en veilig CMS, genaamd Web-Dock. Jij en eventuele andere beheerders hebben hierin je eigen account, waarin je je website dus makkelijk en veilig beheert. 
  • Doordat wij jou je zorgen uit handen nemen, kun jij je volledig richten op je onderneming in Noord-Holland. De zorgen voor domein en hosting en de kosten daarvan zijn inbegrepen in onze pakketten en daarbij nog vele andere technische en grafische zorgen. 

Webdesign Noord-Holland kosten

Web-Lease werkt met abonnementskosten. Je betaalt dus per maand een laag, vast bedrag voor jouw website of webshop in Noord-Holland, waarna je goedkoop en professioneel webdesign terugkrijgt. De voordelen hiervan zijn dat je altijd weet waar je aan toe bent, dat je webdesign nooit veroudert en dat je altijd aanpassingen kunt doen aan je webdesign. De kosten voor jouw webdesign hangen uiteraard grotendeels af van wat jouw wensen en eisen zijn. Als je een onepage website wilt, enkel voor je online visitekaartje, zal dit een stuk goedkoper zijn dan wanneer je een uitgebreide webshop wilt voor al je producten met een betalingssysteem. Het is daarom belangrijk dat je je wensen, eisen en budget helder op een rijtje hebt. Op basis hiervan kun je jouw pakket en thema kiezen, zodat wij aan de slag kunnen met jouw webdesign in Noord-Holland. 

Jouw website of webshop bij Web-Lease staat al binnen 3 werkdagen online, vanaf €29,95 per maand! 

Webdesign Noord-Holland Web-Lease

Wil je dus uniek en professioneel webdesign in Noord-Holland, dat jou en je onderneming helemaal representeert, maar heb je geen zin in hoge kosten? Web-Lease biedt je verschillende pakketten aan met allerlei mogelijkheden en elk hun eigen prijskaartje. Bekijk onze pakketten en kies het webdesign dat bij jou past! Als je vragen hebt over de mogelijkheden of ergens anders niet uitkomt, neem dan zeker contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en zullen je zo snel mogelijk verder helpen. We zijn bereikbaar via telefoon of email, maar je kunt ook ons contactformulier invullen op de website.