Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign Limburg

Wil jij jouw eigen website maken voor jouw onderneming, organisatie, of wat dan ook in Limburg? Ben je op zoek naar uniek en professioneel webdesign? Zeker als je beginnend ondernemer bent, zit je niet te wachten op hoge kosten. Web-Lease biedt dan ook professioneel webdesign tegen een lage, vaste prijs. Wij realiseren al jouw wensen, of je nu een onepage website wilt als online visitekaartje, een thuisbezorgdwebsite in Limburg met je hele menu of een uitgebreide webshop met al je producten en SEO pagina's. Neem een kijkje in ons portfolio om een impressie te krijgen van wat mogelijk is bij ons.

Voordelen Web-Lease Limburg

Bij Web-Lease profiteren jij en je website van allerlei voordelen, die hieronder op een rijtje zijn gezet. Wanneer je jouw webdesign in Limburg door Web-Lease laat realiseren, ben je zeker voordelig uit. 

  • Goed vindbaar. Jouw doelgroep in Limburg kan je makkelijk en snel vinden, doordat wij werken met SEO technieken en snelle laadtijden. Je staat bovenaan in de Google zoekresultaten bij Web-Lease! De SEO voor jouw pagina's kun je zelf uitvoeren, maar Web-Lease biedt ook SEO-pakketten aan voor jouw website en programma's die SEO-optimalisatie uitvoeren, zoals Web-Ranking
  • Snelle laadtijd. Alle websites en webshops van Web-Lease hebben een snelle laadtijd, doordat ze gebouwd zijn op een door ons zelf ontwikkeld CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Jouw website in Limburg wordt hierdoor niet alleen hoger in de zoekresulaten geplaatst, maar heeft ook een lager bouncepercentage en is dus meer winstgevend. 
  • Responsive webdesign. Het webdesign van Web-Lease is 100% responsive. Dat betekent dat jouw website of webshop op ieder apparaat fatsoenlijk geladen en weergegeven wordt. De verhoudingen en opties zijn dus gelijk, of je je website nu op een laptop, tablet en telefoon laadt. 
  • Technisch en grafisch altijd up-to-date. Jouw website of webshop van Web-Lease wordt in ieder geval maandelijks geüpdatet en loopt zo dus nooit het gevaar te verouderen. Doordat we werken met maandelijkse betalingen, updaten we de thema's en ons CMS regelmatig en onderhouden we zo jouw webdesign. Dit in tegenstelling tot bedrijven waar je jouw webdesign eenmalig aanschaft en het vervolgens veroudert. 
  • Altijd en overal aanpasbaar. Jouw website of webshop is altijd en overal beschikbaar voor jou (en eventuele andere beheerders) via je eigen account in Web-Dock. Je kunt dus wanneer en waar je maar wilt de inhoud van je pagina's aanpassen, zoals tekst of afbeeldingen toevoegen, nieuwsberichten plaatsen of producten toevoegen. 
  • Toegankelijk, veilig en gebruiksvriendelijk CMS. Het contentmanagementsysteem Web-Dock is door ons zelf ontwikkeld en is veilig en gebruiksvriendelijk. Je hebt dus geen technische kennis nodig om jouw professionele website te beheren. En voor het geval je er niet uitkomt, hebben we handleidingen voor alle mogelijkheden geplaatst op onze website, die je altijd kunt doornemen. 
  • Vaste en lage maandprijs. Het pakket dat jij kiest, heeft een vaste en lage maandprijs, zodat het altijd duidelijk is welke prijs je betaalt voor jouw webdesign in Limburg. Alle kosten zijn in deze prijs verwerkt.

Webdesign Limburg kosten

Het webdesign van Web-Lease in Limburg wordt aangeboden in verschillende pakketten. Zo hebben we website-, webshop- en SEO-pakketten. Ieder pakket heeft zijn eigen mogelijkheden, zodat er altijd iets bij is naar jouw wens. We proberen de prijzen van onze pakketten zo laag mogelijk te houden, zodat ons webdesign toegankelijk is voor iedereen. Je hebt jouw website al vanaf €29,95 per maand! 

Jouw wensen in webdesign Limburg

Welke wensen je ook hebt voor jouw webdesign in Limburg, Web-Lease realiseert ze voor je. Neem een kijkje bij al onze pakketten, zodat je erachter kunt komen welk pakket het beste bij jouw wensen- en eisenlijstje past. Mocht je wensen hebben die niet verwerkt staan in een van onze pakketten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden! Wij staan graag voor je klaar en zullen je zo snel mogelijk verder helpen. We zijn te bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.