Webdesign Leerdam

Je weet dat een website of webshop tegenwoordig onmisbaar is en wilt een professioneel en eigentijds webdesign in Leerdam, maar je hebt geen zin in hoge kosten? Zeker als beginnend ondernemer kan dit best jouw gedachtegang zijn. Web-Lease biedt dan voor jou dé oplossing! Web-Lease is gevestigd in Geldermalsen, op slechts een kwartier vanaf Leerdam. Je hebt geen technische kennis nodig om je eigen professionele webshop of website te starten, wanneer je kiest voor webdesign bij Web-Lease. Daarnaast zijn onze pakketten scherp geprijst en heb je bij Web-Lease keuze uit allerlei verschillende mogelijkheden met betrekking tot webdesign Leerdam.

 

Bij Web-Lease werken we met website lease. Dat houdt in dat je een laag, vast bedrag per maand betaalt voor jouw website of webshop. Je sluit dus als het ware een abonnement af om een website of webshop te huren bij ons. Web-Lease neemt al je zorgen uit handen, aangezien we niet alleen zorgen voor jouw webdesign. We regelen ook alle zaken die verder bij een website of webshop komen kijken, zoals bijvoorbeeld de webhosting en de domeinnaam en alle technische zaken.

Mogelijkheden webdesign Leerdam Web-Lease

De websites en webshops die geleaset worden bij Web-Lease profiteren optimaal. Zo biedt Web-Lease voor jouw eigen webdesign de volgende voordelen:

  • Jouw webdesign wordt geoptimaliseerd voor hoge posities in Google zoekresultaten 
  • Jouw webdesign is altijd up-to-date door regelmatige updates vanuit Web-Lease
  • Jouw webdesign kan altijd en overal aangepast worden door jou en eventuele andere beheerders via het CMS Web-Dock
  • Jouw website of webshop heeft een snelle laadtijd

Een van de grootste voordelen van Web-Lease is dat je altijd je webdesign kunt aanpassen, mocht het zo zijn dat je wensen na verloop van tijd veranderen. Doordat wij werken met website lease, kun je altijd wisselen van pakket en kun je zelf de inhoud van jouw website en de teksten die erop staan aanpassen. Op deze manier is jouw webdesign in Leerdam altijd naar jouw wens en smaak. Wat je ook maar wilt, het is mogelijk bij Web-Lease.

Kosten webdesign Leerdam

Wanneer je kiest voor webdesign Leerdam bij ons, bieden wij jou verschillende pakketten aan waaruit je kunt kiezen. Wil je een webshop, dan kun je kiezen uit 4 pakketten die variëren qua opties en doeleinden. Afhaal website, thuisbezorgd website, een single product webshop of een webshop met allerlei producten, het is allemaal mogelijk. Ook wanneer je een website wilt maken, kun je 4 verschillende pakketten kiezen. Zo kun je kiezen voor een one-page website met jouw online visitekaartje erop, maar ook een uitgebreide website over jouw bedrijf. Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina over de pakketten en kijk ook eens verder rond op onze website. Jouw webdesign Leerdam is bij Web-Lease al gedaan voor slechts €29,95!