Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign Friesland

Ben je op zoek naar professioneel, uniek en goed vindbaar webdesign in Friesland en zoek je daarom naar 'webdesign Friesland'? Wij bieden jou het beste webdesign tegen een lage prijs. Want zeker als beginnend ondernemer ben je niet blij met hoge kosten voor je website of webshop. Toch is juist dan jouw online vindbaarheid en een professionele uitstraling van het grootste belang. Onze websites en webshops profiteren van allerlei voordelen, die hieronder beschreven staan.

  • Ons webdesign is altijd up-to-date, doordat we regelmatig updates uitvoeren voor onder andere ons CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock en voor de verschillende website thema's. Zo is jouw webdesign Friesland technisch en grafisch altijd in orde!
  • Ons webdesign heeft snelle laadtijd, wat niet alleen fijn is voor bezoekers, maar ook voordelen oplevert in de scorelijst van Google. Zo heb je dus een goede basis voor jouw online vindbaarheid Friesland bij Web-Lease!
  • Ons webdesign is door o.a. verwerkte SEO (Search Engine Optimization) technieken en een zelf ontwikkeld CMS goed vindbaar online. Je bereikt je doelgroep in Friesland en omstreken dus makkelijk door de juiste technieken te combineren.
  • Een van de voordelen van website lease is dat je website of webshop altijd en overal aangepasbaar is. Via je eigen account in Web-Dock kun jij (samen met eventuele andere beheerders) jouw webdesign Friesland aanpassen. Daarnaast kun je altijd je 'basiskeuzes', namelijk het pakket en het thema, aanpassen. Dus zelfs als je wensen na verloop van tijd veranderen, zit je bij Web-Lease nog goed.
  • Ons webdesign is gebaseerd op een gebruiksvriendelijk en veilig CMS, zodat iedereen zijn/haar webdesign zelf makkelijk en veilig kan aanpassen via het CMS Web-Dock.
  • Jij hebt geen zorgen over technische of grafische kanten van je website. Je kunt je volledig richten op je onderneming, terwijl jouw webdesign Friesland professioneel en uniek gerealiseerd wordt! Ook de zorgen voor hosting- en domein en de kosten daarvan zitten bij ons inbegrepen in je pakket.

Webdesign Friesland kosten

De kosten voor jouw webdesign Friesland hangen grotendeels af van jouw wensen en eisen. Hoe meer je namelijk wilt op je website, hoe meer dat logischerwijs zal kosten. Een onepage website met jouw online visitekaartje zal goedkoper zijn dan een uitgebreide webshop voor je producten met betalingssysteem en verschillende pagina's. Het is daarom belangrijk jouw wensen en eisen op een rijtje te krijgen en je budget te bepalen. Dan pas kun je op zoek naar de samenstelling van jouw ideale pakket. Hierbij kies je vervolgens een thema en binnen 3 werkdagen staat jouw webdesign al online. Je hebt jouw website al vanaf €29,95 per maand!

Naast de website- en webshoppakketten hebben we ook SEO-pakketten, die zich focussen op het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw webdesign. Deze pakketten bevatten SEO-hulpmiddelen, zoals het programma Web-Ranking of hulp van onze SEO-experts

Want ja, bij Web-Lease werken we met abonnementskosten. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand, waarna jouw webdesign altijd up-to-date is en je altijd nog aanpassingen kunt maken aan je website of webshop. Dat is het voordeel van Web-Lease! 

Webdesign Friesland Web-Lease

Voor goedkoop, uniek en professioneel webdesign Friesland ben je bij Web-Lease dus aan het juiste adres. Jouw website of webshop wordt helemaal gerealiseerd volgens jouw smaak/huisstijl, zodat deze jou en je onderneming helemaal representeert. Bekijk onze pakketten en thema's en lease een website die bij jou past! Bekijk nog veel meer mogelijkheden voor webdesign Friesland op de pagina's op deze website.

Als je vragen hebt of ergens niet uit komt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan graag voor je klaar en zullen je zo snel mogelijk verder helpen. Je kunt ons bereiken via e-mail of telefoon, maar ook gewoon door het contactformulier op onze website in te vullen. Web-Lease helpt jou graag bij het realiseren van jouw webdesign Friesland!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.