Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign Drenthe

Wil je jouw eigen website of webshop laten maken voor jouw onderneming, organisatie, stichting of wat dan ook in Drenthe? Tegenwoordig is online vindbaar zijn bijna onmisbaar geworden, zeker voor je beginnende onderneming. Helaas kunnen de kosten hoog oplopen voor webdesign, en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Web-Lease levert het beste en voordeligste webdesign in Drenthe! Wij realiseren uniek en professioneel webdesign, volgens jouw wensen. Voor een impressie van ons werk, neem eens een kijkje in ons portfolio

Mogelijkheden webdesign Drenthe

Bij Web-Lease heb je de keuze uit allerlei mogelijkheden wat betreft jouw webdesign in Drenthe. We hebben allerlei pakketten samengesteld met ieder hun eigen opties en prijskaartje. Jouw wensen en eisen kunnen bij Web-Lease realiteit worden, en dat gepaard met vele voordelen! Lees over alle voordelen van Web-Lease hieronder meer. 

Voordelen Web-Lease webdesign

Web-Lease biedt professioneel en voordelig webdesign voor jouw onderneming in Drenthe, maar dat zijn zeker nog niet alle voordelen. 

  • Technisch en grafisch up-to-date. Doordat we werken met abonnementskosten, kunnen we ervoor zorgen dat jouw website of webshop niet veroudert. Wanneer je jouw webdesign eenmalig aanschaft, loop je het risico dat je website na verloop van tijd niet meer up-to-date is. Maar door je webdesign in Drenthe te huren, neem je ook direct de regelmatige updates mee die uitgevoerd worden door Web-Lease. Wij updates op zijn minst maandelijks de verschillende thema's en het CMS.
  • Responsive webdesign. Ons webdesign is zo ontworpen dat het op allerlei verschillende apparaten juist weergegeven wordt. Dus of je je website of webshop nu laadt op je computer, telefoon of tablet: het is altijd in orde. 
  • Snelle laadtijd. De websites en webshops van Web-Lease hebben snelle laadtijd, doordat ze beheerd worden in het door ons zelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Hierdoor plaatst Google je website hoger in de lijst met zoekresulaten, wat als gevolg heeft dat je beter vindbaar bent. Daarnaast gaat ook je bouncepercentage omlaag, het aantal bezoekers dat op je website komt en direct weer terugklikt. 
  • Goede vindbaarheid. De snelle laadtijd van het webdesign van Web-Lease brengt dus al een extra voorsprong mee wat betreft de vindbaarheid van jouw website voor jouw doelgroep in Drenthe ten opzichte van websites met tragere laadtijden. Verder zijn onze websites en webshops goed vindbaar omdat we gebruik maken van SEO (Search Engine Optimization) in teksten en we SEO-optimalisatie toepassen met behulp van Web-Ranking. Je kunt de SEO voor jouw website zelf verzorgen, maar Web-Lease biedt ook SEO-pakketten aan. Kijk voor meer informatie over SEO op deze pagina. 
  • Altijd en overal aanpasbaar. Jouw website of webshop van Web-Lease is altijd en overal aanpasbaar via jouw eigen account in ons CMS Web-Dock. Je kunt dus wanneer je maar wilt volgens jouw inzichten teksten en afbeeldingen toevoegen, verwijderen of veranderen, en gebruik maken van verwerkte SEO-technieken.
  • Veilig, gebruiksvriendelijk CMS. Het CMS, dat wij zelf ontwikkeld hebben, is veilig en gebruiksvriendelijk. Je kunt dus zonder technische of andere speciale kennis jouw website of webshop in Drenthe aanpassen via je eigen account, samen met eventuele andere beheerders. Web-Lease heeft verschillende handleidingen beschikbaar gesteld op de website, mocht je er niet uitkomen. 

Kosten webdesign Drenthe

Jouw wensen- en eisenlijst bepaalt welk pakket je kiest en dus welk prijskaartje er aan jouw unieke webdesign hangt. Elk website-, webshop- en SEO-pakket heeft namelijk zijn eigen mogelijkheden en prijskaartje. We proberen de prijzen van onze pakketten zo laag mogelijk te houden, zodat onze websites voor iedereen toegankelijk zijn. Je hebt jouw unieke en professionele website voor jouw onderneming in Drenthe al vanaf €29,95 per maand! 

Mocht je wensen hebben die niet (duidelijk) terugkomen in de beschrijvingen van onze pakketten of heb je een andere vraag over de mogelijkheden voor jouw webdesign in Drenthe, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en zullen zo snel mogelijlk reageren. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail of het contactformulier. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.