Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign bureau

Op zoek naar een webdesign bureau? Zoek niet verder. Web-Lease verzorgt het webdesign voor je website of webshop. Geen extra kosten maar inbegrepen in de pakketprijs. Bekijk de pakketten en neem contact op voor de mogelijkheden.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Ben jij op zoek naar het beste webdesign bureau om jouw onderneming ook online te presenteren? Zeker als je een beginnend ondernemer bent, zit je dan niet te wachten op hoge kosten. Termen als online vindbaar, lage prijzen en uniek design spreken je vast aan. Web-Lease is een webdesign bureau in Geldermalsen, dat professioneel en gepersonaliseerd webdesign biedt. Het is niet zomaar wat om online webdesign te realiseren, aangezien het veel tijd, kennis en geld kost. Toch probeert Web-Lease de kosten beperkt te houden en ondernemers te helpen.

Webdesign bureau Web-Lease

Bij Web-Lease heb jij als eigenaar van de toekomstige website uiteraard veel te zeggen over hoe je website eruit gaat zien en welke inhoud erop komt. Als eerste kies je een website- of webshoppakket en daarbij eventueel een SEO-pakket. (Lees over SEO meer op deze pagina.) Nadat je het pakket hebt gekozen dat het beste bij jou past, kies je een thema dat het grafisch design zal bepalen. Hiermee heb je de basis voor jouw website of webshop al klaar! Wij als webdesign bureau gaan voor je aan de slag en binnen 3 werkdagen staat je website online. Nadat je het pakket en thema hebt gekozen, kun je deze altijd weer wijzigen binnen je pakket. Op deze manier blijft jouw website of webshop helemaal naar wens! 

Via jouw eigen account in ons eigen CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock, dat je hebt als websitebeheerder bij Web-Lease, beheer jij je eigen website en kun je de inhoud van je website aanpassen. Zo heb je de mogelijkheid teksten of afbeeldingen toe te voegen, aan te passen en te verwijderen en kun je bijvoorbeeld nieuwsberichten plaatsen. 

Bij het webdesign bureau Web-Lease profiteer je van altijd en overal aanpasbaar webdesign, altijd up-to-date webdesign, webdesign met snelle laadtijden en goed online vindbaar webdesign. We updaten het CMS en de verschillende thema's op zijn minst maandelijks, waardoor jouw website of webshop niet veroudert. 

Webdesign bureau kosten 

De kosten die ons webdesign bureau hanteert voor jouw onderneming, hangen eigenlijk af van jouw wensen en eisen. We hebben verschillende pakketten samengesteld met elk hun eigen mogelijkheden en prijskaartje. Wanneer je bijvoorbeeld enkel een online visitekaartje wilt, volstaat het kleinste pakket. Als je echter een grote webshop hebt met veel producten, kun je beter een uitgebreider pakket kiezen. Je hebt al een website vanaf €29,95 per maand!

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of advies nodig hebben bij jouw webdesign, staan wij graag voor u klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via één van de contactmogelijkheden. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.