Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign bureau Utrecht

Ben jij op zoek naar een webdesign bureau in Utrecht dat een website of webshop voor jouw onderneming kan realiseren? Dan zit je waarschijnljik niet te wachten op hoge kosten, zeker niet als je een beginnend ondernemer bent. Web-Lease weet hier alles over en helpt jou graag met het maken van jouw webdesign tegen een lage, vaste prijs. Want bij Web-Lease betaal je per maand een laag, vast bedrag. Zo is het altijd duidelijk wat je lasten zijn en zijn er nooit verrassingen. Het kiezen van website leasing is een hele voordelige keuze voor jou en je bedrijf! 

Presenteer jouw onderneming op een professionele en unieke manier met Web-Lease! Kijk eens in ons portfolio om een impressie te krijgen van onze eerdere en/of lopende webdesign projecten.

Webdesign bureau Utrecht Web-Lease

Bij het webdesign bureau Web-Lease heb jij met jouw onderneming uiteraard veel keuzevrijheid en mogelijkheden. Wanneer je jouw wensen- en eisenlijstje hebt opgesteld en je budget voor een website of webshop hebt bepaald, kun je kiezen welk pakket het beste bij jou past. Wij hebben namelijk allerlei verschillende website- en webshoppakketten opgesteld en ook hebben we SEO-pakketten ter beschikking gesteld. Naast het verzorgen van jouw webdesign kunnen we dus ook zorgen voor goede online vindbaarheid. Zo heb jij al je diensten op één plek tegen één abonnement! Lees meer over SEO op deze pagina.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt welk pakket het beste bij jou en je onderneming past, is het tijd om hierbij een websitethema te kiezen. Ook met betrekking tot de thema's hebben we talloze mogelijkheden. Met deze twee keuzes heb je eigenlijk de basis voor jouw website al gelegd op technisch en grafisch gebied! Ons webdesign bureau kan dan voor jouw onderneming in Utrecht aan de slag met het maken van je website of webshop. Het online presentiekaartje voor jouw onderneming staat al binnen 3 werkdagen online.

Voordelen webdesign bureau Utrecht Web-Lease

Bij het webdesign bureau in Utrecht van Web-Lease profiteren jij en je onderneming van allerlei zaken! Zo heb jij als klant veel keuzemogelijkheden, support waar nodig en professioneel webdesign. We hebben alle voordelen van Web-Lease voor je op een rijtje gezet.

  • Altijd up-to-date webdesign. Doordat wij werken met maandelijkse kosten, kunnen we ook maandelijks updates verzorgen voor het CMS (contentmanagementsysteem) en de verschillende thema's. Zo realiseren we dat jouw website technisch en grafisch op orde blijft!
  • Altijd aanpasbaar. Je hebt als beheerder van jouw website of webshop altijd en overal de mogelijkheid jouw webdesign aan te passen via je eigen account in ons CMS Web-Dock. Je kunt dan bijvoorbeeld teksten of afbeeldingen wijzigen, toevoegen of verwijderen en nieuwsberichten plaatsen. Je kunt de basis van jouw pakket ook altijd weer veranderen. 
  • Snelle laadtijden. Doordat onze websites gebouwd en beheerd worden op het door ons zelf ontwikkelde CMS Web-Dock, kunnen we snelle laadtijden voor onze websites realiseren. Deze snelle laadtijden brengen het bouncepercentage omlaag en bevorderen de online vindbaarheid.
  • Goede online vindbaarheid. Onze SEO-voorbereide websites en snelle laadtijden geven een voorsprong aan onze websites en webshops ten opzichte van ander webdesign.

Kosten webdesign bureau Utrecht

De kosten bij ons webdesign bureau hangen af van jouw wensen en eisen. Deze bepalen namelijk welk pakket jij kiest en welk prijskaartje hier uiteindelijk aan zal hangen. Wat je wensen ook zijn, bij Web-Lease is het (in overleg) allemaal mogelijk! Of je nu een onepage website wilt voor jouw online visitekaartje of een uitgebreide webshop of thuisbezorgd website, wij realiseren het voor jou. Jouw website is al beschikbaar vanaf €29,95 per maand! 

Als je vragen hebt over de mogelijkheden of advies nodig hebt bij het kiezen van jouw pakket, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of het contactformulier. We staan graag voor u klaar! 

 

 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.