Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign bureau Tiel

Zoek jij een webdesign bureau in de buurt van Tiel? Web-Lease helpt jouw graag bij het realiseren van jouw website. Dit doen wij tegen vaste lage bedragen per maand. Je least al een website vanaf € 29,95 per maand.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil je dat jouw onderneming ook online vindbaar is? Ben je op zoek naar een goedkoop webdesign bureau in Tiel? Web-Lease verzorgt jouw webdesign in Tiel tegen een lage abonnementsprijs. Zeker als een beginnend ondernemer zit je namelijk niet te wachten op hoge kosten. Toch is zelf webdesign realiseren onhaalbaar voor de meeste mensen, gezien de tijd en kennis die je ervoor nodig hebt. Er zijn ook een aantal bedrijven die gratis webdesign aanbieden, maar deze zijn in vergelijking tot webdesign waarvoor je betaalt qua kwaliteit en professionaliteit niet op orde. Presenteer jezelf online op een professionele, gepersonaliseerde en goed vindbare manier met Web-Lease! 

Webdesign bureau Tiel Web-Lease

Als onderneming heb je bij Web-Lease uiteraard veel te zeggen over wat erop je website komt en hoe deze eruit komt te zien. De eerste stap in het proces van webdesign is het kiezen van een pakket. We hebben allerlei verschillende website- en webshoppakketten opgesteld, met elk hun eigen opties en prijskaartje. Voor ieder wensen- en eisenlijstje kun je terecht bij Web-Lease. Nadat je een pakket hebt gekozen, kun je hierbij een thema kiezen uit onze vele websitethema's. Je hebt dan het technisch en grafisch design in feite al af, de basis voor de website is gelegd. Deze basis kun je altijd weer aanpassen, wat ook een groot voordeel van het webdesign bureau van Web-Lease is. Wanneer je wensen veranderen na verloop van tijd, kun je altijd je website aanpassen.

Webdesign Tiel Web-Lease

Web-Lease gaat aan de slag met het maken van jouw website, die binnen 3 werkdagen online staat. Je krijgt als beheerder van je website, eventueel samen met andere beheerders, een eigen account in ons eigen CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Via dit account kun je de inhoud van jouw website of webshop altijd aanpassen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het toevoegen, aanpassen of verwijderen van teksten en afbeeldingen en het plaatsen van nieuwsberichten, maar er zijn nog veel meer opties.

Bij ons webdesign bureau profiteer je dus van altijd aanpasbaar webdesign, maar ook van altijd up-to-date webdesign, snelle laadtijden en goede online vindbaarheid. Doordat we in ieder geval maandelijks updates uitvoeren voor ons CMS en de verschillende thema's, veroudert jouw website of webshop niet. 

Webdesign bureau Tiel Web-Lease kosten

De kosten voor webdesign bij Web-Lease hangen af van jouw wensen- en eisenlijstje. We hebben verschillende pakketten samengesteld met elk hun eigen opties en prijskaartje. Bekijk dus onze pakketten en bepaal welk pakket het beste bij jou past. We hebben pakketten voor alle mogelijke doelen, dus of je nu een onepage website wilt voor jouw online visitekaartje of liever een uitgebreide webshop wilt met al jouw producten, bij Web-Lease kun je terecht. Ons webdesign bureau verzorgt al een website voor jouw onderneming in Tiel vanaf €29,95! 

Als je vragen hebt over de mogelijkheden van webdesign voor jouw onderneming in Tiel of advies nodig hebt bij jouw webdesign, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden op onze website. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.