Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Webdesign bureau Eindhoven

Op zoek naar een webdesign bureau? Web-Lease ontwerpt je website of webshop graag. Een eigentijds design voor een vast laag bedrag per maand. Bekijk onze pakketten en neem contact op.

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Het webdesign bureau van Web-Lease verzorgt voor jouw onderneming, stichting, organisatie of wat dan ook in Eindhoven jouw website of webshop. Met aandacht voor jouw wensen en eisen en persoonlijk advies, realiseren we professioneel en gepersonaliseerd webdesign. Jouw onderneming wordt geheel naar smaak en/of huisstijl gepresenteerd op een professionele wijze. Je wordt makkelijk gevonden door jouw doelgroep en door je potentiële klanten. Je website of webshop veroudert niet, door de regelmatige updates die Web-Lease uitvoert voor o.a. het CMS. Zo is jouw webdesign in Eindhoven altijd up-to-date!

Webdesign bureau Web-Lease Eindhoven

Er zijn bedrijven en platforms die jou gratis webdesign aanbieden. Dit lijlkt voordelig, maar er kleven een aantal nadelen aan. Een website of webshop realiseren zonder hiervoor geld te betalen is namelijk praktisch onmogelijk. Wanneer je gratis webdesign kiest, wordt je onderneming of organisatie niet professioneel gepresenteert en heb je geen veiligheidsgarantie. Wanneer je echter kiest om je website in één keer met een groot bedrag aan te schaffen, zodat je er daarna geen kosten meer aan hebt, zul je ook problemen ondervinden. Zo moet webdesign altijd onderhouden worden met regelmatige updates, wat niet gebeurt bij een eenmalige aanschaf. 

Een website leasen is daarom de voordeligste optie voor jou in Eindhoven. Bij Web-Lease weten we dat je niet zit te wachten op hoge en onverwachte kosten. Daarom houden we onze maandabonnementen laag en zijn deze een vast bedrag. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Pakketten webdesign bureau Eindhoven

Bij Web-Lease heb je de keuze uit verschillende website- en webshoppakketten. Ieder pakket heeft zijn eigen mogeljikheden en prijskaartje. Er kan ook onderling gecombineerd worden binnen de pakketten. Op deze manier zit er altijd een samenstelling naar wens bij. Nadat je een pakket hebt gekozen voor jouw webdesign in Eindhoven, gaan we in overleg met jou om het grafisch design voor jouw webdesign te bepalen. Het pakket en grafisch design vormen samen de basis voor jouw webdesign. Deze staat al binnen 3 werkdagen online. Via je eigen account in ons CMS kun je vervolgens de inhoud van jouw website of webshop aanpassen. Denk hierbij aan het veranderen van afbeeldingen en teksten, het plaatsen van nieuwsberichten, enzovoorts. Uiteraard kun je deze dingen ook weer uitbesteden en naar eigen inzicht realiseren. 

De basis van je webdesign en de verdere inhoud van je website of webshop kun je altjid en overal aanpassen. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je wensen na verloop van tijd veranderen, want dan verandert jouw webdesign in Eindhoven gewoon met jou mee. 

Naast de webshop- en websitepakketten bieden we ook SEO-pakketten aan. Deze pakketten zijn gericht op het bevorderen van de vindbaarheid van jouw website of webshop. Zo kan jouw doelgroep in Eindhoven (of waar dan ook) jouw webdesign makkelijk vinden. Lees meer over SEO op deze pagina.

Kosten webdesign bureau Web-Lease

De kosten voor jouw webdesign in Eindhoven hangen af van jouw wensen en eisen. Deze bepalen namelijk welk website- of webshoppakket jij kiest en dus het prijskaartje dat aan jouw webdesign hangt. Web-Lease houdt de prijzen van de pakketten laag en duidelijk, zodat je geen last hebt van onverwachte kosten en optimaal kunt profiteren van jouw webdesign. Wanneer je vragen hebt over de mogelijkheden of prijzen, neem dan zeker contact met ons op via een van de mogelijkheden. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon en contactformulier en helpen je graag verder. Kies Web-Lease voor het beste webdesign bureau voor jou in Eindhoven!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.