Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Vindbaarheid

De vindbaarheid van jouw website of webshop is van groot belang voor het succes van jouw onderneming. Wil je graag een website of webshop ontwikkelen met goede vindbaarheid of de vindbaarheid van je webdesign nu verbeteren? Bij Web-Lease ben je voor beide aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het optimaliseren van jouw SEO! Zorg ervoor dat jouw website vindbaarheid helemaal in orde is en profiteer van een groot bereik.

Vindbaarheid SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, wat in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie betekent. Het houdt in dat je door middel van allerlei technieken zorgt dat de vindbaarheid van jouw webpagina's voor je doelgroep optimaal wordt. Zo is één van de SEO-technieken die Web-Lease hanteert en standaard inbouwt in al haar websites het creëren van snelle laadtijden. Wanneer Google namelijk websites gaat scannen op content en zo websites en webshops vindt die passen bij de zoekopdracht, wordt er ook rekening gehouden met laadtijden. Google zal snellere websites automatisch hoger in de zoekresultatenlijst zetten. Je kunt dit standaard SEO-voordeel van Web-Lease dus beschouwen als de juiste basis voor jouw vindbaarheid!

Vindbaarheid SEO-technieken

Daarnaast zijn er nog allerlei andere SEO-technieken die van belang zijn bij het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw webdesign. Al deze verschillende technieken en stappen zorgen samen voor optimaal resultaat. Één techniek op zichzelf is namelijk lang niet zo effectief, maar je vindbaarheid is juist optimaal wanneer je de verschillende technieken naast elkaar gebruikt. Zo is een snelle laadtijd dus uiteraard van belang, maar daarnaast is ook het realiseren van juiste linkbuilding van groot belang. Deze techniek kun je echter niet gebruiken voordat je de belangrijkste stap van SEO uitvoert: het schrijven van SEO teksten. Ook bij deze laatste techniek voor jouw vindbaarheid staat Web-Lease graag voor je klaar.

Vindbaarheid SEO-teksten

Het schrijven van SEO-teksten om je vindbaarheid te bevorderen werkt op de volgende manier. Allereerst moet er zoekwoordonderzoek gedaan worden, om er achter te komen welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om je diensten te vinden. Vervolgens kun je deze zoekwoorden gaan verwerken in allerlei website pagina's. Je maakt per zoekwoord een verschillende pagina aan en verwerkt het betreffende zoekwoord regelmatig in de tekst. Vervolgens zal Google, wanneer het zoekwoord gebruikt wordt, jouw pagina hoger in de lijst plaatsen, aangezien op jouw pagina het zoekwoord vaak terugkomt. Hierna kun je aan de slag met linkbuilding, om een soort vangnet te creëren van externe websites die linken naar jouw website en op die manier komt Google weer sneller bij jouw website terecht. 

Vindbaarheid pakket Web-Lease

Web-Lease staat dus graag voor je klaar bij het realiseren van betere vindbaarheid voor jouw onderneming. We bieden verschillende website-, webshop- en SEO-pakketten aan. Elk pakket heeft zijn eigen mogelijkheden en er is ook tussen de pakketten te combineren, zodat jij altijd jouw dienst helemaal naar wens hebt. Één van de vier SEO-pakketten van Web-Lease bestaat uit een programma, genaamd Web-Ranking, dat jou helpt bij het creëren van een goede vindbaarheid met de hierboven beschreven SEO-technieken. De andere pakketten bestaan allemaal uit een ander aantal SEO-uren, waarin onze SEO-experts voor jouw website aan de slag gaan. Neem snel een kijkje bij onze verschillende pakketten en maak jouw keuze. 

Contact vindbaarheid

Heb je vragen over de diensten die Web-Lease aanbiedt of wil je meer weten over de mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan graag voor je klaar. We zullen zo snel mogelijk reageren om je verder te helpen met de vindbaarheid van jouw webdesign!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.