Vindbaarheid West Betuwe

Wanneer je een website of webshop maakt, is het van groot belang dat deze online vindbaar is. Alleen dan zal jouw doelgroep de producten of diensten die je aanbiedt kunnen vinden en zal jouw (beginnende) onderneming succesvol zijn. Web-Lease helpt jou graag om een goede vindbaarheid te realiseren voor jouw website of webshop. Wij hebben de beste en makkelijkste technieken in huis om jou verder te helpen, zodat jij straks een goede vindbaarheid hebt in de gemeente West Betuwe.

Betere vindbaarheid SEO

De eerste manier waarop vindbaarheid van een website kan worden be├»nvloed, is door de teksten die op de website staan. Een van de technieken om een betere vindbaarheid te krijgen is door het toepassen van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, dat in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie betekent. SEO houdt in dat je doelgerichte, letterlijke zoektermen die jouw doelgroep zou kunnen gebruiken in de teksten op je website of webshop verwerkt. Google zal jouw webpagina, wanneer zo'n zoekterm gebruikt wordt, hoog in de lijst met zoekresultaten zetten, omdat de inhoud van jouw pagina overeenkomt met de zoekopdracht. Dit wordt natural search genoemd: onbetaald zoeken. Dus zonder dat Google voorkeur heeft voor geadverteerde pagina's, maar puur kijkt naar de inhoud. Ook Web-Lease gebruikt SEO om een betere vindbaarheid te realiseren voor hun websites. 

Ten eerste kan jij als beheerder van jouw website of webshop bij ons, eventueel samen met andere beheerders, de inhoud van je webpagina's altijd aanpassen via je eigen account in het door ons zelf ontwikkelde CMS (content management systeem) Web-Dock. In Web-Dock kun je SEO toevoegen per pagina en worden eventuele problemen, die onder andere de SEO van je website kunnen betreffen, voor jou opgespoord. Deze kun je vervolgens verhelpen, zonder dat je ze eerst zelf hoeft te zoeken.

Naast de technieken die verwerkt zijn in ons CMS, bieden we je ook een extra programma aan, genaamd Web-Ranking. Wanneer je geïnteresseerd bent in verdere SEO optimalisatie, is dit programma heel geschikt voor jou. Je hebt een abonnement op dit programma voor een vast bedrag per maand en je krijgt toegang tot allerlei statistieken over jouw website. Zo krijg je inzicht in je websiteverkeer en allerlei informatie over de SEO van je website, zodat jij gemakkelijk je SEO kunt optimaliseren. Op die manier wordt je vindbaarheid in West Betuwe optimaal.

Betere vindbaarheid laadtijd

Naast de technieken met betrekking tot SEO, is het ook belangrijk om te letten op de laadtijd van de website. Hoe sneller de laadtijd namelijk is, hoe hoger Google jouw website of webshop zal zetten in het rijtje met zoekresultaten, en hoe beter je vindbaarheid zal zijn. De websites van Web-Lease hebben een snelle laadtijd, waardoor je bij Web-Lease al automatisch een voorsprong hebt. Jouw vindbaarheid is optimaal in West Betuwe.

Website vindbaarheid West Betuwe

Goede vindbaarheid is erg belangrijk voor een winstgevende onderneming. Zorg dat jouw doelgroep je kan vinden in West Betuwe door te kiezen voor het leasen van een website of webshop bij Web-Lease. En dat is zekere niet het enige voordeel van Web-Lease! Klik en lees eens door onze website voor alle informatie over website lease en de mogelijkheden die wij bieden! Stel jouw website- of webshoppakket precies naar wens samen en jouw website staat al binnen 3 werkdagen online.