HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Vindbaarheid Gorinchem

Wanneer je een website of webshop begint, is het van het grootste belang dat deze goed vindbaar is voor jouw doelgroep. Om de vindbaarheid van jouw website optimaal te hebben in Gorinchem en omstreken, ben je bij Web-Lease aan het jusite adres. De producten en diensten die jij aanbiedt op je website zullen makkelijk gevonden worden, waardoor jouw website de investering waard is. Maar hoe zorg je voor optimale vindbaarheid van je website? Web-Lease biedt de beste en makkelijkste technieken aan, zondat jij makkelijk te vinden bent in de omgeving van Gorinchem.

Betere vindbaarheid SEO

Ten eerste is het voor de vindbaarheid van jouw website erg belangrijk dat je SEO en SEO optimalisatie toepast. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, dat in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie betekent. Wanneer je SEO toepast op jouw website, verwerk je doelgerichte, letterlijke zoektermen van je doelgroep in de teksten van je website. Google zal jouw website dan hoog in de zoekresultaten zetten wanneer iemand deze zoekterm gebruikt. Dit noem je natural search: 'onbetaald zoeken'. Dat betekent dus dat Google geen voorkeur geeft aan geadverteerde websites, maar puur zoekt op basis van de tekst op je webpagina. 

Web-Lease biedt een aantal technieken aan om de vindbaarheid van jouw website of webshop in Gorinchem en omgeving te optimaliseren. Ten eerste kan jij als beheerder van de website (samen met eventuele andere beheerders) via je eigen account in het door ons zelf ontwikkelde CMS (content management systeem) Web-Dock je website beheren. Hierbij heb je de mogelijkheid zoektermen en informatieteksten op Google toe te voegen aan teksten onder het SEO onderdeel. Ook helpt ons CMS jou om problemen over o.a. SEO te vinden, zodat jij deze kunt verhelpen.

Naast de SEO gerelateerde technieken in ons CMS, bieden we ook een extra programma aan dat speciaal gefocust is op SEO optimalisatie. Dit programma heet Web-Ranking en je schaft het aan voor €20 per maand aan. In dit programma zie je statistieken met betrekking tot de vindbaarheid van jouw website. Je hebt inzicht in jouw websiteverkeer en de SEO van je webpagina's. Op deze manier wordt het wel heel makkelijk om jouw vindbaarheid te optimaliseren voor Gorinchem!

Betere vindbaarheid laadtijd

Naast het belang van het gebruik van SEO voor de vindbaarheid van je webpagina's, is het belangrijk te letten op de laadtijd van je website. Hoe sneller je laadtijd namelijk is, hoe hoger Google jouw website of webshop plaatst in de zoekresultaten. Omdat Web-Lease websites en webshops aanbiedt met een snelle laadtijd, heb jij al automatisch een voorsprong qua vindbaarheid. 

Website vindbaarheid Gorinchem

Een goede vindbaarheid van jouw website in Gorinchem en omgeving is van het grootste belang voor een winstgevende onderneming. Bij Web-Lease wordt deze optimaal, maar niet alleen wat betreft vindbaarheid heb je een voorsprong bij Web-Lease. Wij bieden nog vele andere voordelen. Je bent bij Web-Lease aan het juiste adres, wat je wensen ook zijn. Kijk rond op onze website voor alle informatie over onze website lease en stel jouw website- of webshoppakket samen.

Pakketten bekijken