Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Vindbaarheid Google

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Vindbaarheid Google

Wil jij met jouw website of webshop graag gevonden worden op Google? Wil je dat jouw (potentiƫle) klanten jouw onderneming of organisatie gemakkelijk in het oog krijgen? Web-Lease helpt jou graag met het maken, onderhouden en verbeteren van jouw website en je positie op Google! Wij hebben de beste SEO technieken in huis om jou te helpen, en dat tegen een voordelige prijs! SEO staat voor Search Engine Optimization en heeft alles te maken met linkbuilding, technische optimalisatie, SEO-teksten en laadsnelheden.

Vindbaarheid Google laadsnelheden

Een van de SEO technieken is het optimaliseren van de laadsnelheden van jouw website. De websites en webshops van Web-Lease hebben snelle laadtijden, doordat ze beheerd worden in het door onszelf ontwikkelde CMS (contentmanagementsysteem) Web-Dock. Door de snelle laadtijden heeft ons webdesign al automatisch een voorsprong op Google, aangezien Google snelle websites hoger in de lijst met zoekresultaten plaatst. Wanneer je dus optimaal wilt profiteren van een goede vindbaarheid, moet je jouw website of webshop laten maken door Web-Lease! 

Vindbaarheid Google SEO-teksten

Doordat we gebruik maken van SEO, zijn onze websites en webshops ook beter vindbaar op Google. SEO binnen teksten houdt in dat de positie van de pagina's op jouw website verhoogd wordt door middel van het regelmatig verwerken van steekwoorden in de teksten. Je kunt de SEO voor jouw eigen website of webshop zelf verzorgen via je eigen account in ons CMS Web-Dock. Het is belangrijk SEO goed toe te passen, Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de handleidingen op onze website doornemen. Omdat het zelf toepassen van SEO echter veel tijd, inzicht en strategie vergt, bieden we ook aan om het te laten verzorgen door onze specialisten.

Onze SEO-specialisten overleggen met onze klanten op welke zoekwoorden het belangrijk is gevonden te worden en welke opties meerwaarde hebben. Ook maakt Web-Lease gebruik van het programma Web-Ranking, dat meer inzicht geeft in SEO zoekwoorden en statistiek aanbiedt m.b.t. SEO. Dit programma bieden we ook aan onze klanten aan om zelf te gebruiken. Kijk bij de SEO-pakketten voor alle mogelijkheden. 

Vindbaarheid Google Web-Lease

Web-Lease biedt aan eigen klanten, maar ook aan mensen die al een website hebben, SEO en SEO-optimalisatie aan. We schrijven teksten voor jouw websitepagina's, en zorgen binnen onze websites voor optimale linkbuilding en laadsnelheden. Wij zorgen ervoor dat jouw website of webshop optimaal profiteert van SEO, door middel van persoonlijke aandacht en gespecialiseerd advies. Bekijk snel al onze SEO-pakketten. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden, neem dan zeker contact met ons op. We zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of het contactformulier en helpen je graag verder! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.