Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Vindbaarheid Betuwe

De vindbaarheid van jouw website of webshop in de Betuwe is heel belangrijk als je daar een winstgevende onderneming wilt hebben. Alleen dan worden jouw producten en diensten makkelijk gevonden en gezien door je doelgroep. Maar hoe zorg je voor een optimale vindbaarheid? Bij Web-Lease ben je aan het juiste adres voor een goede vindbaarheid in de Betuwe. Wij hebben de beste en makkelijkste technieken in huis.

Betere vindbaarheid SEO

De eerste manier waarop je een betere vindbaarheid kunt realiseren voor je website of webshop is door het toepassen van SEO. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, in het Nederlands: zoekmachineoptimalisatie. Wanneer je SEO toepast op website, verwerk je in de teksten letterlijke en doelgerichte zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Google scant teksten namelijk op de zoektermen, zodat zij een zo goed mogelijk resultaat aanbieden. Wanneer de zoekterm veel voorkomt in jouw tekst, zal Google jouw website hoog in de zoekresultaten zetten en ben je dus makkelijk vindbaar voor je omgeving. Bij Web-Lease wordt het gebruik van SEO in je website erg toegankelijk.

Zo gebruiken wij technieken in ons CMS (content management systeem) Web-Dock waarmee jij makkelijk SEO toevoegt aan je website. Via je eigen account in Web-Dock beheer jij je website. Je kunt de inhoud ervan op elk gewenst moment veranderen en je hebt de mogelijkheid SEO zoektermen toe te voegen per pagina. Ook worden problemen met o.a. SEO automatisch voor je opgezocht, zodat jij ze kunt verhelpen zonder al te veel moeite.

Naast deze technieken in ons CMS, heb je de mogelijkheid om een extra programma, genaamd Web-Ranking, te nemen bij je website. Dit programma is speciaal gefocust op SEO specialisatie. Je betaalt voor Web-Ranking een laag bedrag per maand, waarna je inzicht krijgt in je websiteverkeer en SEO. Zo wordt het optimaliseren van je vindbaarheid heel makkelijk. 

Betere vindbaarheid laadtijd

Naast het gebruiken van de techniek van SEO, is het hebben van een snelle laadtijd zeer bepalend voor je vindbaarheid. Hoe sneller je website namelijk laadt, hoe hoger Google deze zal plaatsen in de lijst met zoekresultaten. De websites van Web-Lease zijn voorzien van snelle laadtijd, waardoor je bij ons al automatisch een voorsprong hebt qua vindbaarheid van je website.

Website vindbaarheid Betuwe

Het optimaliseren van de vindbaarheid van je website in de Betuwe is dus heel makkelijk bij Web-Lease. Jouw producten en diensten worden gevonden door je doelgroep, zodat je (beginnende) onderneming winstgevend is. Maar dit is niet het enige voordeel van Web-Lease. Ook de toegang tot veel mogelijkheden en de goede kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bekijk snel onze pakketten en stel jouw website- of webshoppakket precies naar wens samen.

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.