Thuisbezorgd website

Heb jij een restaurant en wil je online je diensten aanbieden in de vorm van het thuisbezorgen van je gerechten? Web-Lease werkt dan graag met jou samen om hiervoor een website te realiseren. Op deze thuisbezorgd website kun jij jouw gerechten aanbieden, die de klant aan zijn bestelling toe kan voegen en kan laten thuisbezorgen. Een thuisbezorgd website valt onder de webshop pakketten die Web-Lease aanbiedt. Lees over de webshop pakketten hieronder meer.

Door jouw thuisbezorgd website te laten maken door Web-Lease, profiteer jij van alle voordelen die meekomen met de webshops van Web-Lease. Zo lease jij goedkoop jouw thuisbezorgd website voor een laag, vast bedrag per maand en kunnen al jouw wensen gerealiseerd worden voor deze website. Laat jouw klanten genieten van al je gerechten door een thuisbezorgd website te maken bij Web-Lease.

Voordelen thuisbezorgd website Web-Lease

Behalve de lage prijzen voor webshops bij Web-Lease, profiteer je ook van:

  • Snelle laadtijd voor je thuisbezorgd website
  • Een up-to-date thuisbezorgd website door de regelmatige updates vanuit Web-Lease
  • Allerlei verschillende betaalmethoden voor klanten via het betalngssysteem Mollie op jouw thuisbezorgd website
  • 24/7 aanpasmogelijkheid van je thuisbezorgd website door jou en eventuele andere beheerders

Dit laatste voordeel houdt in dat je via het door ons zelf ontwikkelde CMS Web-Dock altijd toegang hebt tot alles wat er op jouw thuisbezorgd website staat. Zo heb je toegang tot de teksten op je website en de tekststijlen op de verschillende pagina's. Voor alle mogelijkheden kun je verder door onze website kijken. 

Prijzen en pakketten Web-Lease

De prijzen voor thuisbezorgd websites bij Web-Lease hangen af van jouw wensen en eisen voor je website. Kijk bij onze pakketten welk pakket er het beste overeenkomt met jouw wensen en overleg eventueel met ons over de mogelijkheden in combinatie met jouw wensen. Wij staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies. Kies jouw pakket en thema voor jouw thuisbezorgd website en biedt jouw gerechten nog binnen 3 werkdagen online aan!