Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Thuisbezorgd website

Wil je een webshop in je website net als thuisbezorgd? Vindt je thuisbezorgd te prijzig? Zoek dan niet verder, Web-Lease biedt jouw precies wat je zoekt! Je betaald geen provisie over bestellingen!

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Heb jij een restaurant en wil je online je diensten aanbieden in de vorm van het thuisbezorgen van je gerechten? Web-Lease werkt dan graag met jou samen om hiervoor een website te realiseren. Op deze thuisbezorgd website kun jij jouw gerechten aanbieden, die de klant aan zijn bestelling toe kan voegen en kan laten thuisbezorgen. Een thuisbezorgd website valt onder de webshop pakketten die Web-Lease aanbiedt. Lees over de webshop pakketten hieronder meer.

Door jouw thuisbezorgd website te laten maken door Web-Lease, profiteer jij van alle voordelen die meekomen met de webshops van Web-Lease. Zo lease jij goedkoop jouw thuisbezorgd website voor een laag, vast bedrag per maand en kunnen al jouw wensen gerealiseerd worden voor deze website. Laat jouw klanten genieten van al je gerechten door een thuisbezorgd website te maken bij Web-Lease.

Thuisbezorgd website laten maken

Bij Web-Lease profiteer je van nog meer behalve de lage prijzen voor webshops! Jouw thuisbezorgd website is voorzien van technische en grafische voordelen, die hieronder staan gepresenteerd.

  • Snelle laadtijd voor je thuisbezorgd website
  • Een up-to-date thuisbezorgd website door de regelmatige updates vanuit Web-Lease
  • Allerlei verschillende betaalmethoden voor klanten via het betalingssysteem Mollie op jouw thuisbezorgd website
  • 24/7 aanpasmogelijkheid van je thuisbezorgd website door jou en eventuele andere beheerders

Dit laatste voordeel houdt in dat je via het door ons zelf ontwikkelde CMS Web-Dock altijd toegang hebt tot alles wat er op jouw thuisbezorgd website staat. Zo heb je toegang tot de teksten op je website en de tekststijlen op de verschillende pagina's. Op deze manier is jouw thuisbezorgd website altijd naar wens en volgens jouw smaak/huisstijl! 

Prijzen en pakketten Web-Lease

De prijzen voor thuisbezorgd websites bij Web-Lease hangen af van jouw wensen en eisen voor je website. Kijk bij onze pakketten welk pakket er het beste overeenkomt met jouw wensen en overleg eventueel met ons over de mogelijkheden in combinatie met jouw wensen. Wij staan altijd voor je klaar met persoonlijk advies en hebben aandacht voor jouw wensen. Kies jouw pakket en thema voor jouw thuisbezorgd website en biedt jouw gerechten nog binnen 3 werkdagen online aan!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.