Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Thuisbezorgd alternatief

Op zoek naar een thuisbezorgd alternatief? Web-Lease biedt deze. Wij vragen geen provisie over iedere bestelling! Dit betekend meer winst voor jouw bedrijf!

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Heb jij het helemaal gezien met de hoge kosten van Thuisbezorgd, maar wil je wel jouw thuisbezorgd website maken of voortzetten? Huur dan een goedkope, professionele website bij Web-Lease en profiteer van de voordelen die Web-Lease met zich meebrengt als thuisbezorgd alternatief. Web-Lease is het beste thuisbezorgd alternatief van Nederland! Door onze lage tarieven in combinatie met de vele voordelen van Web-Lease, maken wij de beste thuisbezorgd websites voor jou. Lees hieronder meer over de voordelen van Web-Lease.

Web-Lease als thuisbezorgd alternatief

Bij Web-Lease heb je vele voordelen als het gaat om een thuisbezorgd website opzetten. Zo profiteer je van snelle laadtijd, hoge posities in Google zoekresultaten, 24/7 aanpasmogelijkheid voor jou en eventuele andere beheerders via ons CMS Web-Dock en allerlei verschillende betaalmethoden via het betalingssysteem Mollie. Verder blijft jouw thuisbezorgd website altijd up-to-date dankzij onze regelmatige updates. Dit waren echter nog lang niet alle voordelen van het thuisbezorgd alternatief van Web-Lease. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden voor jouw thuisbezorgd alternatief en maak de keuze voor Web-Lease als jouw thuisbezorgd alternatief.

Thuisbezorgd alternatief pakket

De thuisbezorgd websites van Web-Lease vallen onder de webshoppakketten. Er zijn vier verschillende webshoppakketten beschikbaar met ieder hun eigen mogelijkheden en doeleinden. We kunnen iedere klant een website naar wens en huisstijl bieden door onze verschillende mogelijkheden. Bekijk onze pakketten en stel jouw pakket samen, zodat je zo snel mogelijk gaat profiteren van de voordelen van Web-Lease, het beste thuisbezorgd alternatief! Als je specifieke eisen hebt of een vraag over ons thuisbezorgd alternatief, aarzel niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag verder om jouw website een succes te maken.

Contact thuisbezorgd alternatief

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw thuisbezorgd alternatief website of wil je meer informatie over de kosten? Web-Lease helpt je graag verder. Neem contact met ons op via één van onze contactmogelijkheden en/of vraag een offerte aan, dan helpen we je zo snel mogelijk verder! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.