HomePakkettenThema'sHoe werkt het?ContactAfrekenen

De mooiste thema's

Light thema

Dit thema is gebaseerd op het Dark thema. Maar dan compleet andersom. Geef mensen juist wat meer licht op hun website. Straal helderheid uit. Door gebruik te maken van schuine lijnen en een grote omslag foto creëer je ruimte en diepte in jouw website. Pas de kleuren aan op die van je huisstijl en personaliseer jouw eigen Light thema.

Dark thema

Dit thema is compleet gebaseerd op Dark Mode. Dark mode is de trend van nu. Donkere kleuren zorgen ervoor dat de beleving anders is dan voorheen op websites. Dark mode geeft rust. Het is rustiger voor de ogen en dat ervaar je. Donkere kleuren zijn beter voor het slapen Daarnaast is het beter voor het accugebruik. De meeste smartphone scherm zijn tegenwoordig uitgerust met OLED schermen. Pixels schakelen uit bij het gebruik van zwart.

Symmetry thema

Overal komt symmetrie in voor. In de natuur, in gebouwen in het menselijk lichaam. Waarom niet in je website? Geef jouw website een symmetrische uitstraling door het Symmetry thema te kiezen. Teksten worden gecentreerd, en de omslag afbeelding wordt volledig weer gegeven voor een mooi, rustig design.

Business thema

Heeft jouw bedrijf een zakelijke uitstraling nodig? Zonder poes pas maar wel met design en mogelijkheden? Dan is het Business thema wat voor jou. Door een slider boven aan de website laat je verschillende beelden over komen tot de bezoeker en door de mee scrollende navigatie, houdt je jouw website altijd overzichtelijk. Dit thema is perfect te combineren met een eventuele webshop.

Minimal thema

Dit thema zorgt ervoor dat bezoekers focussen op aspecten die echt belangrijk zijn. Laat mensen niet afleiden. Designs kunnen vaak over de top zijn. Dit kan bij jouw huisstijl of wensen passen en is zeker niet verkeerd. Ben jij toch op zoek naar een rustig en strak design? Kies dan voor het Minimal thema.

Sydney thema

Het sydney thema onderscheid zich door het menu aan de onderkant van het beeldscherm te plaasen. Door de grote omslag foto kunt, die veranderen is in een slideshow, breng je visueel over wat jouw website te bieden heeft.

Exact thema

Het Exact thema is perfect voor informatieve websites. Door de ruimte die er gereserveerd is voor de content, kun je zoveel mogelijk informatie in 1 oog opslag zichtbaar maken.

Future thema

Coming soon!