Inloggen
HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen
Inloggen

De mooiste thema's

Dark thema

Dark mode is de trend van nu. Donkere kleuren zorgen ervoor dat de beleving anders is dan voorheen op websites. Dark mode geeft rust. De donkere kleuren zijn rustiger voor de ogen en dat ervaar je. Donkere kleuren zijn ook niet voor niets beter voor het slapen. Daarnaast is het beter voor het accugebruik. De meeste smartphoneschermen zijn tegenwoordig uitgerust met OLED schermen. Pixels schakelen bij deze schermen uit bij het gebruik van zwart, waardoor er energie bespaard wordt.

Light thema

Dit thema is gebaseerd op het Dark thema. Het is eigenlijk hetzelfde, maar dan compleet andersom. Geef jouw websitebezoekers juist wat meer licht op de website. Straal helderheid uit. Door gebruik te maken van schuine lijnen en een grote omslag foto creëer je ruimte en diepte in jouw website. Pas de kleuren aan de hand van je huisstijl aan en personaliseer jouw eigen Light thema.

Symmetry thema

Overal komt symmetrie in voor. In de natuur, in gebouwen, in het menselijk lichaam. Waarom niet in je website? Geef jouw website een symmetrische uitstraling door het Symmetry thema te kiezen. Teksten worden gecentreerd en de omslag afbeelding wordt volledig weer gegeven voor een mooi, rustig design.

Business thema

Heeft jouw bedrijf een zakelijke uitstraling nodig? Zonder poespas maar wel met design en mogelijkheden? Dan is het Business thema wat voor jou. Door een slider boven aan de website laat je verschillende beelden over komen tot de bezoeker en door de meescrollende navigatie, houdt je jouw website altijd overzichtelijk. Dit thema is perfect te combineren met een eventuele webshop.

Minimal thema

Dit thema zorgt ervoor dat bezoekers focussen op aspecten die echt belangrijk zijn. Laat mensen niet afleiden. Designs kunnen vaak over de top zijn. Dit kan bij jouw huisstijl of wensen passen en is zeker niet verkeerd. Maar ben jij op zoek naar een rustiger en strakker design? Kies dan voor het Minimal thema.

Sydney thema

Het Sydney thema onderscheidt zich door het menu aan de onderkant van het beeldscherm te plaatsen. Door de grote omslagfoto, die je ook kunt veranderen in een slideshow, breng je visueel over wat jouw website te bieden heeft.

Exact thema

Het Exact thema is perfect voor informatieve websites. Door de ruimte die er gereserveerd is voor de content, kun je zoveel mogelijk informatie in één oogopslag zichtbaar maken.

Future thema

Het Future thema komt standaard met een verticaal menu aan de linker zijde van de pagina. Op deze manier geeft het de website een unieke sfeer. Het verticale menu wordt op de telefoon omgezet naar een horizontaal menu aan de bovenkant van de pagina.