Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Site lease

Profiteer van de voordelen van site lease. Web-Lease biedt je een altijd up-to-date website of webshop aan voor een vaste lage prijs per maand. Nooit meer een nieuwe website!

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

Wil je een site leasen? Web-Lease is gespecialiseerd in het aanbieden van de meest geavanceerde sites voor een vast, laag bedrag per maand. Door de techniek van Web-Lease is jouw lease site altijd bij de tijd. Web-Lease brengt maandelijks updates uit om altijd te profiteren van de laatste site lease technieken. Zo veroudert jouw lease site nooit! Door het eenvoudige CMS Web-Dock hou jij de lease site zelf makkelijk bij. Kom je er niet uit? Wij hebben talloze handleidingen online staan om jou op weg te helpen! 

Voordelen site lease Web-Lease

Lease je mooiste site op Web-Lease! We hebben alle voordelen van Web-Lease even voor je op een rijtje gezet hieronder.

  • Altijd up-to-date. Doordat we gebruik maken van site lease, realiseren we dat de websites die beheerd worden op het door ons zelf ontwikkelde CMS, Web-Dock, niet verouderen. We voeren in ieder geval maandelijks updates uit voor ons CMS en de verschillende thema's, zodat jouw lease site technisch en grafisch op orde blijft!
  • Snelle laadtijd. Onze websites profiteren van een snelle laadtijd, omdat ze beheerd worden op ons eigen CMS. Deze snelle laadtijd brengt het bouncepercentage - aantal bezoekers dat na het bezoeken van je pagina direct weer terugklikt - omlaag en zorgt ervoor dat Google jouw pagina's hoger in de zoekresultatenlijst zet. De snelle laadtijd van site lease bij Web-Lease is dus voordelig om meerdere redenen.
  • Goed vindbaar online. Web-Lease maakt gebruik van SEO technieken om de vindbaarheid van haar websites te bevorderen. SEO staat voor Search Engine Optimization en heeft betrekking op snelle laadtijden, juiste linkbuilding, technische optimalisatie en het schrijven van SEO-teksten. Doordat onze site lease websites een snelle laadtijd hebben, profiteren ze al automatisch van een hogere plaats in Google. Daarnaast hebben we SEO-tools voor het schrijven van teksten verwerkt in ons CMS en in de pakketten. Zo bieden we het programma Web-Ranking aan. Ook kunnen we het schrijven van de SEO teksten van u overnemen. Meer informatie over SEO en onze pakketten vind je op deze pagina.
  • Professionele uitstraling. Doordat we alles weten op technisch en grafisch gebied en de juiste kennis in huis hebben over de site lease en onze websites, realiseren we dat onze websites een professionele uitstraling hebben. Daarnaast worden onze websites regelmatig geüpdatet, zodat ze ook professioneel blijven!
  • Veilig en gebruiksvriendelijk CMS. Jij als website-eigenaar beheert, samen met eventuele andere beheerders, jouw site lease website via je eigen account in ons CMS. Hiervoor heb je geen technische of wat dan ook voor kennis voor nodig, aangezien ons CMS erg toegankeljik en gebruiksvriendelijk is. In het CMS kun je de content van je website aanpassen, zoals bijvoorbeeld afbeeldingen en teksten toevoegen, veranderen of verwijderen en nieuwsberichten plaatsen. 
  • Talloze mogelijkheden. Web-Lease heeft allerlei site lease pakketten opgezet, voor websites, webshops en SEO. Binnen deze drie categoriën zijn er ook weer allerlei mogelijkheden. Daarnaast bieden we keuze uit allerlei verschillende websitethema's en heeft het CMS allerlei mogelijkheden. Je zit altijd goed bij Web-Lease. Een professionele, gepersonaliseerde en voordelig website voor jou! 

Site lease abonnement

Door de thema's die Web-Lease heeft voorgeprogrammeerd, begin jij vanaf het eerste moment al met een mooi design voor je site lease. Je hoeft geen kennis te hebben van programmeren, site leasing, of vormgeving, maar je hebt wel je eigen professionele en gepersonaliseerde website! Wij hebben alles uitgebreid en toch eenvoudig voor je gemaakt. Je hebt al een site leas abonemement vanaf € 29,95 per maand! Zonder aanschafkosten, zonder addertjes onder het gras.

Site lease contact Web-Lease

Alles is mogelijk bij de site lease van Web-Lease! Wat je wensen ook zijn, alles kan (in overleg) gerealiseerd worden. Heb je vragen over de mogelijkheden of advies nodig bij het maken van jouw lease site? Aarzel dan niet om contact met met ons op te nemen via een van de contactmogelijkheden! We helpen je zo spoedig mogelijk verder!

Bekijk snel onze website-, webshop- en SEO-pakketten en maak de keuze voor jouw website bij onze site lease! Geef je website een voorsprong en neem je site leasing abonnement bij Web-Lease. 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.