Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

SEO specialist

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

SEO specialist

Ben je op zoek naar een SEO specialist, die jouw website of webshop goed online vindbaar maakt voor jouw doelgroep? Web-Lease verzorgt al jouw teksten en zorgt ervoor dat jij bovenaan de zoekresultaten staat in Google. Jouw onderneming wordt extra succesvol met website SEO van Web-Lease! Wij staan klaar als SEO specialist voor onze eigen klanten, die een website of webshop bij ons hebben, maar ook voor websitebeheerders die niet onze eigen klant zijn.

SEO specialist Web-Lease

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het houdt in dat relevante zoektermen die jouw doelgroep gebruikt, verwerkt worden in de teksten op je website. Daardoor gaat jouw bezoekersverkeer en het aantal conversies van jouw onderneming omhoog en profiteer jij van een meer winstgevende website. De SEO specialist van Web-Lease verzorgt de SEO voor jouw website of webshop voor een vast, laag bedrag per maand 

Doordat wij precies weten hoe een zoekmachine te werk gaat bij het plaatsen van zoekresultaten en we weten hoe je de SEO van jouw website optimaliseert, kunnen wij realiseren dat jouw website bovenaan in Google komt te staan. Zo kunnen jouw (potentiële) klanten je makkelijk online vinden. Web-Lease analyseert de gegevens en het zoekgedrag van jouw klanten en van concurrenten en past jouw websitecontent en -structuur hierop aan. Wij zijn dé SEO specialist voor jou!

Web-Lease SEO pakketten

Web-Lease biedt je verschillende SEO pakketten aan met elk hun eigen opties en prijskaartje. Zo zit er voor ieder wat wils bij, of je nu een grote of kleine website hebt. Bekijk onze SEO pakketten via de knop hieronder en laat de SEO voor jouw website doen door de SEO specialist Web-Lease!

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.