Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

seo services

Website

webdesign
(web)applicaties
hosting
CMS
content creatie
 

 

Lees meer >

Webshop

voorraadsysteem
kassakoppeling
klantportaal
order systeem

 

 

Lees meer >

Online Marketing

SEO
SEA
Social Media
Copy-writing
SEO software
 

 

Lees meer >

Design

graphic design
webdesign 

 

Lees meer >

CRM

klantportaal
agenda
taken
 


 

 

Lees meer >

1 Platform

 Lees meer >

Web-Lease klant worden?

SEO services

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat de SEO voor jouw website kan verzorgen? Wil je graag hoger in de zoekresultaten komen op Google en online beter vindbaar worden? Kies voor een SEO-pakket bij Web-Lease voor de beste SEO service. Wij zorgen voor optimale online vindbaarheid en bieden je goedkoop een SEO-pakket aan, voor een laag, vast bedrag per maand! 

SEO 

SEO staat voor Search Engine Optimization, dat in het Nederlands zoekmachineoptimalisatie betekent. Het houdt in dat je allerlei technieken toepast waardoor Google (of een andere zoekmachine) jouw website sneller ziet en op een hoge plek in de zoekresultaten plaatst. Je kunt SEO uiteraard zelf uitvoeren, maar het nadeel hiervan is dat dit veel tijd en kennis vergt. Het is daarom in de meeste gevallen verstandiger om de SEO voor jouw website uit te besteden aan vakspecialisten, zodat jij je volledig kunt richten op je eigen onderneming en vakgebied.

Er zijn namelijk allerlei zaken die komen kijken bij SEO, zoals linkbuilding, technische optimalisatie, laadsnelheden en uiteraard het schrijven van SEO teksten. De websites van Web-Lease hebben het grootste gedeelte van deze zaken al in zich, omdat ze standaard SEO voorbereid worden. Maar ook als je een website hebt die niet oorspronkelijk bij Web-Lease vandaan komt, kunnen wij de SEO voor jouw website verzorgen! 

SEO-pakketten Web-Lease 

De SEO-pakketten die Web-Lease aanbiedt, verschillen wat betreft prijs en mogelijkheden. Zo is er voor ieder wat wils, dat bij zijn eisen- en wensenlijstje past. We kunnen uitgebreide SEO aanbieden voor een multinationaal bedrijf, maar ook als je bijvoorbeeld net je eigen kleine, lokale onderneming hebt opgestart en je niet over een groot budget beschikt, zit je bij Web-Lease goed! 

Wij overleggen met de klant voor welke zoektermen hun onderneming gevonden moet worden op Google en geven ook per zoekterm aan of dit meerwaarde heeft voor het bedrijf. Doordat we namelijk beschikken over programma's die SEO optimalisatie toepassen, kunnen we zorgen voor een optimaal resultaat voor jouw onderneming!

Als je vragen hebt over de SEO die Web-Lease aanbiedt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag zo snel mogelijk verder! 

Kom met ons in contact

Wij reageren altijd binnen 1 werkdag.