HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

SEO en SEA

Belangrijke begrippen in de wereld van online conversie en aquisitie zijn SEO en SEA. Deze begrippen staan respectievelijk voor Search Engine Optimization en Search Engine Advertising. Vrij vertaald naar het Nederlands is het verschil tussen deze twee begrippen samen te vatten in één vraag: waar betaal je voor? We leggen dit graag verder uit.

Bij SEO heb je te maken met technieken die jouw website betreffen en de manier waarop deze werkt. Denk hierbij aan snelheid en META informatie, maar ook de inhoud van je website is van belang. Dit zijn bijvoorbeeld de keywords, descriptions en natuurlijk de opbouw van de pagina zelf. De tarieven voor SEO dienst liggen ver uit elkaar. Dit heeft alles te maken met kwaliteit en zeker zoveel met transparantie. Laat je dan ook altijd duidelijk uitleggen wat je krijgt en zorg ervoor dat afspraken worden vastgelegd.

Bij SEA geldt, net als bij SEO, dat het geld kost om de techniek te gebruiken en verwerken. Bij SEA betaal je alleen voor heel wat anders dan bij SEO. Omdat SEA gericht is op advertising, moet er bij deze tehcniek betaald worden aan de zoekmachine, terwijl je bij SEO investeert voor de website en inhoud ervan. De meestvoorkomende en gebruikte zoekmachine is Google. Het bekende SEA platform van Google heet Adwords.

SEO Web-Lease

Uiteraard bieden we je graag onze SEO pakketten aan (binnenkort online). Deze pakketten bestaan uit twee varianten.

1. Je kunt je website of webshop eenmalig laten optimaliseren door onze professionals.
2. Je kunt je website of webshop over een bepaalde termijn (half jaar, jaar of langer) laten optimaliseren door onze professionals.

Daarnaast kun je ook zelf inzicht krijgen in jouw website- of webshopprestaties met behulp van ons pakket Web-Ranking.

Benieuwd naar de Pakketten?

SEA Web-Lease

Web-Lease biedt jou uiteraard ook de mogelijkheid aan om online te adverteren op door jou gekozen woorden in de zoekmachine. In dit geval zijn woorden beschikbaar voor een vastgesteld bedrag per zoekwoord per klik. Dit houdt in dat jij kiest welke woorden je wilt toevoegen voor je website of webshop. Vervolgens betaal je per klik een bepaald bedrag. Kosten voor SEA dienst zijn dan ook altijd vooraf op schatting en worden achteraf gefactureerd op basis van nacalculatie.

Neem contact op