HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Reserveringssysteem website

Wil jij voordelig een kwalitatief goed en professioneel reserveringsysteem in je website maken? Profiteer dan van de voordelige mogelijkheden bij Web-Lease. Wij maken een website voor je al vanaf €29,95! Je betaalt een laag, vast bedrag per maand en krijg hier een goed werkende, altijd up-to-date website voor terug met een reserveringssysteem erin. Het maak niet uit waarvoor jij een reserveringssysteem wilt: wij bieden een reserveringssysteem voor een website van jouw restaurant, hotel, vakantiehuizenaanbod, vergaderlocatie, en ga zo maar door. De reserveringssystemen van de websites van Web-Lease laten aan klanten zien wanneer zij kunnen boeken, regelen de boeking en geven aan jou door voor wanneer er een boeking is geplaatst. Een reserveringssysteem zal jou dus veel tijd besparen op het telefonisch of via e-mail regelen van afspraken en boekingen.

Ook is het mogelijk bij het reserveringssysteem voor jouw website om je klanten van te voren te laten betalen met verschillende betaalmethoden via een betalingssysteem. Met ons reserveringssysteem op je website kun je bovendien reserveringen wijzigen, goed- of afkeuren en jouw openingstijden weergeven.

Reserveringssysteem website Web-Lease

Je hebt bij Web-Lease een reserveringssysteem op je website zonder dat je daar al te veel technische kennis over hoeft te hebben. Web-Lease neemt jou alle zorgen uit handen, terwijl je zeker nog wel inspraak hebt over hoe je website eruit komt te zien en welke inhoud erop komt. De prijs van jouw website met een reserveringssysteem hangt geheel af van de rest van jouw wensen en eisen en natuurlijk van je budget. Wanneer je deze zaken helder voor ogen hebt, kun je kijken naar de 8 verschillende website en webshop pakketten die wij opgesteld hebben en samen met de extra opties kun je vervolgens jouw pakket samenstellen. Kies vandaag nog jouw website of webshop pakket uit in combinatie met een reserveringssysteem bij Web-Lease en je hebt jouw website nog binnen 3 werkdagen online vanaf €29,95!

Neem eventueel contact met ons op voor de mogelijkheden.