Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Website rapportage

✅  Breng je websitebezoeker in kaart

✅  Bekijk het surfgedrag

✅  Analyseer de zoekresultaten binnen je website

✅  Verbeter je content

 

Analyseer je website

Speel in op de behoefte van jouw websitebezoekers én presteer beter in zoekmachines door je website tools optimaal te benutten.

Waar controleren we op?

Het aantal woorden per pagina

 

Voor Google is het belangrijk dat pagina's aan een aantal woorden voldoet om zo hoog mogelijk te scoren. Deze teksten moeten wel waardevol zijn voor de pagina. Maar met deze tool zie je in één overzicht welke pagina's te weinig tekst hebben.

 

 

Kop teksten

 

Het is belangrijk om bepaalde tags in je teksten te gebruiken zodat zoekmachines als Google zien wat de prioriteiten binnen je tekst zijn. Gebruik voor deze teksten opo zijn minst de <h1> <h2> en <h3> tags. Binnen de Web-Lease teksteditor worden deze weergegeven onder het kopje "Normaal".

Gebruik je geen <h1> tags in je website? Dan krijg je een reminder van ons om daar wat aan te doen!

 

 

SEO informatie

 

 

Bepaalde informatie is voor Google belangrijk om te weten wat voor informatie het nodig heeft om antwoord te geven op je zoektermen. Binnen iedere pagina editor geven wij de mogelijkheid om deze aan te passen. Wederom zit in onze rappartage tool ingebouwd dat je een melding krijgt als deze incompleet is.

Zoekresultaten

 

Bezoekers van je website navigeren vaak door je website door gebruik te maken van de zoekfunctie - meestal weergegeven met het vergrootglas. Deze zoekresultaten slaan wij voor jou op! Daardoor weet je precies hoeveel resultaten er naar boven komen op bepaalde termen. Wat kan je daar mee? Hiermee kan je bijvoorbeeld analyseren dat het verstandig om een bepaalde zoekterm te gaan verwerken in je website wanneer er veel vraag naar is. Wanneer er bijvoorbeeld heel vaak op de term "handschoen" gezocht wordt op je webshop en deze geeft 0 resultaten omdat jij deze niet aanbiedt, is het slim om deze wel aan te gaan bieden.

 

404 Pagina's

 

Door de jaren heen kan het zijn dat bepaalde pagina's verwijderd worden omdat ze verouderd zijn. Dit geldt ook voor afbeeldingen en andere zaken. Iedere keer als er een link naar zo'n pagina/afbeelding/object gaat die niet klopt, dan straffen bepaalde zoekmachines dat af en krijgt je website bezoeker niet te zien wat hij wil zien. Daarom geven wij voor iedere error die je website weergeeft, een melding. Op die manier kun je er iets aan veranderen!

 

 

Het is gratis

Bij ieder Web-Lease website pakket

lees meer >

Diensten

 

Websites & webshops

 

Lees meer >

SEO

 

Lees meer >

Rapportage

 

Lees meer >

Web-Ranking

 

Lees meer >

Koppelingen

 

Lees meer >

CRM

 

Lees meer >

Order systeem

 

Lees meer >

1 Platform

 

Lees meer >

WebsiteWebshopCRMSEO

Rapportage

Meten is weten, hoe meer beschikbare data hoe nauwkeuriger er een prognose gemaakt kan worden. Door data te verzamelen over je website, bezoekers, geplaatste orders en gedrag kan je website of webshop geoptimaliseerd worden. Wev-Lease levert rapportage op drie verschillende niveau's. Rapportage zit standaard in ieder website- of webshoppakket van Web-Lease en wordt dus gratis aangeboden.

Audit rapportage

Met de audit van je website of webshop van Web-Lease helpen we je aan verbeteringen voor je online prestaties. Een goede pagina bestaat uit een aantal titels (H1, H2 en H3), woorden en dergelijken. Door dit te analyseren in ons systeem en weer te geven in de audit rapportage helpen we jou naar het volgende online niveau. Je kunt hiermee dus je volledige website en/of webshop doorlopen om te zorgen dat je zo goed mogelijk aansluit bij de SEO vereisten van met name de grootste zoekmachine, Google.

Orders rapportage

Verkopen, zeer belangrijk! Zonder juiste rapportage weet je niets. Door de Web-Lease rapportage van je orders weet je wat je verdient, kun je dit vergelijken en hierop anticiperen door producten eventueel uit te lichten. We laten je zien wat de verkoop is van een bepaalde periode, ook kun je gegevens zien als gemiddelde orderwaarde, hoogste orderwaarde, laagste orderwaarde, hoeveel keren verzendkosten zijn betaald, enzovoort. Zo proftieer je van jouw rapportage en kun je jouw onderneming optimaliseren!

Web-Ranking rapportage

De betaalde tool om alles te weten over je SEO, een uitgebreide audit en nog veel meer. In deze tool koppelen we ook Google Analytics, de tool van Google om site bezoekers bij te houden en te zien wat voor gedragingen er zijn en welke acties worden uitgevoerd. Web-Ranking heeft de juiste rapportage voor jou!

Web-Ranking is de uitbreiding op de audit die we zelf hebben ontwikkeld, meer geavanceerde gegevens over je prestatieindex vind je hier en kan je vervolgens ook weer toepassen om je website of webshop naar een hoger niveau te tillen. Web-Ranking is beschikbaar vanaf €20,- per maand of in één van onze pakketten. Profiteer van Web-Ranking rapportage en stel je vragen vandaag nog door contact op te nemen!

 

Contact