HomePakkettenSEOPortfolioContactBestellen

Professionele website laten maken

Laat Web-Lease jouw professionele website maken. Met de nieuwste technieken op het gebied van laadsnelheid en SEO bouwen wij websites tegen een zeer scherp tarief. Vanaf € 29,95 per maand heb je al je eigen website! Zonder aansluitkosten, zonder bouwkosten, zonder aanbetaling en zonder addertjes onder het gras! Neem een voorsprong op de concurrent door een website te beheren die in de basis goed zichtbaar is op Google. Doordat wij werken met uniek ontwikkelde CMS, wordt je website zo efficient gegenereerd dat Google op basis van laadsnelheid jouw Web-Lease website boven een website van een concurrent, die gebouwd is in een ander CMS, zal plaatsen. Er wordt uiteraard naar meerdere zaken gekeken dan laadsnelheid en dat beseffen wij ons maar al te goed. Daarom hebben wij uitgebreid beschreven waar jouw professionele website aan moet voldoen voordat je op posities komt waar je wilt zijn! 

Professionele webshop laten maken

Waar moet een professionele webshop aan voldoen? Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van wat je doel is met je website. Maar over het algemeen kunnen we wel stellen dat het belangrijkst is dat je website of webshop gevonden wordt op Google, de website schaalbaar is (dit houdt in dat de website zichzelf aanpast op verschillende scherm resoluties zoals die van smartphone's), dat de website informatie op een duidelijke manier communiceert en daarnaast dat, in het geval van een webshop, de producten duidelijk weer gegeven worden en te betalen zijn via de meest gebruikte betaalsystemen. De webshops van Web-Lease zijn voorzien van Mollie. Dit houdt in dat betaling mogelijk is via betalingssystemen zoals IDeal, PayPal, Apple Pay, of gewoon tijdens aflevering van het product.

De webshop is ook aanpasbaar als thuisbezorgd website. Profiteer van alle gemakken waar een bezorgwebsite aan moet voldoen. Zoals het aangeven wanneer de levering plaats vindt, automatische mailing, automatische facturering. Dit valt allemaal binnen de webshop pakketten.