Explore

Bekijk hieronder al onze items in ons portfolio.

Zin in! Kids Conceptstore

Voor Zin in! KIds Conceptstore hebben wij een webshop ontwikkeld die wordt gevuld vanuit hun kassasysteem. Deze techniek voorkomt dubbel werk en zorgt ervoor dat de vooraadstand van de kassa én webshop altijd up to date is!

Vink Fashion

Voor Vink Fashion uit Geldermalsen heeft Web-Lease een vernieuwd, fris en strak design gemaakt. Daarnaast focust de website zich op persoonlij contact met de klant. Daarom hebben wij diverse buttons gemaakt die het mogelijk maken om direct met Mr. of Mrs. Vink in contact te komen!

Web-Registration

Laat ons jou helpen zo makkelijk mogelijk te voldoen aan de nieuwe regelgeving met betrekking tot het coronavirus. Geef gasten de mogelijkheid om zichzelf zonder fysiek contact te registreren bij een bezoek aan jouw horecabedrijf.

Bas Faro Design

De website van Bas Faro Design is gefocust op de diensten die Bas Faro Design levert. Met de toegepaste SEO is Bas Faro Design zichtbaar in de regio bij gebruik van verschillende zoektermen.

De Noo Guitars

Voor De Noo Guitars hebben een mooie website ontwikkeld, waar duidelijk op staat wat de werkzaamheden van de eigenaar zijn. Dat zijn namelijk het onderhouden, afstellen en bouwen van verschillende instrumenten als gitaren en basgitaren. Via de beschikbare modules van deze website houdt de eigenaar de klant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit valt via het CMS Web-Dock eenvoudig bij te werken.

Baby-mover

Voor Baby-mover, onderdeel van Wi-Care, hebben we een website gemaakt waarop informatie te vinden is over de producten die zij maken. Op deze website komen binnenkort ook de producten beter naar voren zodat de informatie duidelijker wordt voor de bezoeker. Deze website is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels en Duits.

Wi-Care

Voor Wi-Care, een bedrijf wat voorziet in kleding voor invalide mensen, hebben we een website gemaakt waarop informatie te vinden is over de producten die zij maken. Deze website is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels en Duits.

By Isabella Ready To Eat

Voor By Isabella Ready to Eat hebben wij van Web-Lease een website gebouwd met de functie om maaltijden te bestellen zodat deze thuis bezorgd kunnen worden. De website is voorzien van alle gemakken die een website van hoog niveau hoort te hebben! Zo is het mogelijk om bezorglocatie en -tijdstip aan te geven en via iDeal te betalen. In samenwerking met By Isabella Ready To Eat hebben wij een prachtig eindresultaat neergezet, waar we trots op zijn!

Stoelen-kopen.nl

Op deze website is het mogelijk om vele verschillende stoelen te bestellen. Met de nodige SEO zal de website binnenkort heel makkelijk zichtbaar worden op de verschillende zoekmachines. Daarnaast gaat bestellen zeer eenvoudig door gebruik te maken van de bekendste betalingssystemen.

Honkoop Hoveniers

Voor Honkoop Hoveniers hebben wij een website ontwikkeld die zichtbaar is in de regio Geldermalsen, Meteren, Tricht en andere plaatsen in de Betuwe.

Van den Brink IT

De website van Van den Brink IT is voorzien van een shop, waar het mogelijk is om diverse apperatuur te bestellen. De website ontworpen in het Business thema en voorzien van alle gemakken die Web-Lease levert.

PrinsHeerlijk

Voor dit restaurant in Geldermalsen hebben wij een prachtige website gerealiseerd met alle informatie erop die de bezoeker nodig heeft. De website is ontworpen met het Dark thema en via het CMS Web-Dock kan de eigenaar gemakkeljik zijn laatste informatie delen met bezoekers.

Stoffen Stoel

Deze website is onderdeel van stoelen-kopen.nl. Het is een landingspage en puur gemaakt voor SEO-doeleinden. De website is namelijk zichtbaar bij verschillende zoektermen en linkt door middel van knoppen door naar stoelen-kopen.nl. Deze one-page website ontworpen met het Mono thema.

Betuwse Lentetocht

Voor de Betuwse Lentetocht is een puur informatieve website gemaakt zodat deelnemers op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws hierover.