Offerte aanvragen (vrijblijvend)

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de offerte door te nemen.

 

Plugins

Web-Lease bevat de beste plugins die speciaal gemaakt zijn om jouw website te laten presteren.
Start vandaag nog met jouw eigen website!

Start nu!

SEO

Onze uitgebreide SEO plugin geeft je de mogelijkheid om hoog te scoren op Google. Door het toevoegen van zaken als metatags, beschrijvingen en keywords blinkt je website uit op de zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. De basis van een goede SEO is een snelle, stabiele website. Web-Lease is gebouwd op basis van een pagespeed score van tussen 90 en 100. Dit is zeer snel, hierdoor heeft jouw website een voorsprong op de concurrent. Bent u benieuwd naar hoeveel bezoekers op uw website komen? Lees dan snel het volgende stukje.

Google analytics

Om jouw website resultaten te kunnen bekijken werken we met Google analytics. Google heeft zelf een plugin gebouwd die het mogelijk maakt om een uitgebreid verslag van de bezoekers te vertonen. Hierdoor kan je zien via welke apparaten de website bekeken wordt, waar de bezoekers vandaan komen en nog veel meer! Alleen door de doelgroep te leren kennen, bereik jij de beste prestaties. 

Page Builder

Onze uitbreide Page Builder zorgt ervoor dat je zonder verstand van coderen en webdesign, de mooiste website kan maken. De thema's hebben wij al voor je gemaakt. Je kunt de thema personaliseren door middel van het veranderen van de standaard instellingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het menu qua vormgeving aan te passen met één klik op de knop. Pas de lettertype, kleuren en teksten aan, maak pagina's aan, voeg de SEO toe en de website is er klaar voor. Bekijk alle mogelijkheden van de Page Builder hier

Nieuwsberichten

Web-Lease heeft een makkelijk nieuwsberichten plugin gebouwd. Hierdoor kan je de bezoekers op de hoogte houden van verschillende zaken door de nieuwsberichten te uploaden en in één duidelijk overzicht te laten zien.

Contactformulier

Uiteindelijk is het het belangrijkste dat je in contact komt met de bezoekers van de website. Hiervoor hebben wij een Contactformulier ontwikkeld dat gekoppeld is aan een mail thema. Dit houdt in dat mails en reacties in de, door jouw aangemaakte, huisstijl worden verzonden. Deze huisstijl wordt gekoppeld aan de instellingen die in de page builder gegeven zijn.

Gepersonaliseerde mail thema

Zoals hierboven aangegeven krijg je bij het leasen van een website bij Web-Lease een gepersonaliseerde mail thema. Laat jouw huisstijl terugkomen in de e-mails. Jij hoeft hier helemaal niks voor te doen. De instellingen die in de pagebuilder zijn bepaald, worden doorgetrokken in de mail thema. De kleuren van de website en het logo zullen op de mails verschijnen.

Webshop

Verkoop jouw producten via Web-Lease. Door ons systeem is het voor iedereen makkelijk om producten te uploaden en te verkopen. Producten kunnen betaald worden door vele betalingsmogelijkheden zoals Ideal, paypal en op rekening. Je kunt producten categoriseren en aanpasbaar maken met attributen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onder één product verschillende variaties van dat product te koppelen. Zoals een T-shirt dat leverbaar is in de maten S, M en L.