HomeThema'sHoe werkt het?ContactAan de slag

Plugins

Web-Lease bevat de beste plugins die speciaal gemaakt zijn om uw website te laten presteren.
Start vandaag nog met uw eigen website!

Start nu!

SEO

Onze uitgebreide SEO plugin geeft u de mogelijkheid om hoog te scoren op Google. Door het toevoegen van zaken als metatags, beschrijvingen en keywords blinkt u uit op de zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden. De basis van een goede SEO is een snelle, stabiele website. Web-Lease is gebouwd op basis van een pagespeed scoren van tussen de 90 en de 100. Dit is zeer snel, hierdoor heeft u een voorsprong op de concurrent. Bent u benieuwd naar hoeveel bezoekers op uw website komen? Lees dan snel het volgende stukje.

Google analytics

Om uw resultaten te kunnen bekijken werken we met Google analytics. Google heeft zelf een plugin gebouwd die het mogelijk maakt om een uitgebreid verslag van uw bezoekers te vertonen. Hierdoor kunt u zien via welke apparaten uw website bekeken wordt, waar de bezoekers vandaan komen en nog veel meer! Alleen door uw doelgroep te leren kennen bereikt u de beste prestaties. 

Page Builder

Onze uitbreide Page Builder zorgt ervoor dat u zonder verstand van coderen en webdesign, de mooiste website kan maken. De templates hebben wij al voor u gemaakt. U kunt de template personaliseren doormiddel van het veranderen van de standaard instellingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw menu qua vormgeving aan te passen met één klik op de knop. Pas de lettertype, kleuren en teksten aan, maak pagina's aan, voeg de SEO toe en u bent klaar om te beginnen. Bekijk alle mogelijkheden van de Page Builder hier

Nieuwsberichten

Web-Lease heeft een makkelijk nieuwsberichten plugin voor u gebouwd. Hierdoor kunt u uw bezoekers op de hoogte houden van verschillende zaken door uw nieuwsberichten te uploaden en in 1 duidelijk overzicht te laten zien.

Contactformulier

Uiteindelijk is het het belangrijkste dat u in contact komt met de bezoekers van uw website. Hiervoor hebben wij voor u een Contactformulier ontwikkeld dat gekoppeld is aan een mail template. Dit houdt in dat mails en reacties in uw eigen huisstijl worden verzonden. Deze huisstijl wordt gekoppeld aan de instellingen die u in de page builder geeft.

Gepersonaliseerde mail template

Zoals hierboven aangegeven krijgt u bij het leasen van een website bij Web-Lease een gepersonaliseerde mail template. Laat uw huisstijl terugkomen in uw e-mails. U hoeft hier helemaal niks voor te doen. De instellingen die u in de pagebuilder heeft bepaald, worden doorgetrokken in de mail template. De kleuren van uw website en uw logo zullen op de mails verschijnen.

Webshop

Verkoop uw producten via Web-Lease. Door ons systeem is het voor iedereen makkelijk om producten te uploaden en te verkopen. Producten kunnen betaald worden door vele betalingsmogelijkheden zoals Ideal, paypal en op rekening. U kunt uw producten categoriseren en aanpasbaar maken met attributen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onder 1 product verschillende variaties van dat product te koppelen. Zoals een T-shirt die leverbaar is in de maten S, M en L.